Egészséges ha napi 7-8 liter vizet iszom? Ma például ittam 5 palack 1,5 literes vizet és egy liter gyümölcslevet.47 kg és 160 cm vagyok és nem sportolok semmit. És nem vagyok cukorbeteg. Normális ez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 21:54
1/18 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy egészséges, sem azt, hogy normális. Valami baj biztos van nálad, nem szabadna ennyit innod! 100 kilósan talán de basszus te fele annyi se vagy
2/18 anonim válasza:
Nem tudom.
De minek iszol ennyit? Kényszeresen v tudatosan csinálod?
3/18 anonim válasza:
nem az, nézesd meg a vesédet és a cukrodat
4/18 A kérdező kommentje:
Már megnézettem a vesefunkcióimat és a cukromat is. Nincs semmi baj velük.
Tudatosan iszom ennyit. Jól esik a tudat, hogy átmosom a szervezetem.
2011. febr. 5. 22:00
5/18 anonim válasza:
Nem egészséges.Napi 3 liternél nem kell több,legfeljebb 40 fok melegben nehéz fizikai munkánál.
Megterheli a vesét és a szivet.Valószínűleg ideges dolog ,vagy rossz berögződés lehet.Változtass rajta.
6/18 anonim válasza:
Kis buta!! Nem átmossa,hanem kimossa a fontos anyagokat.
Most még fiatal vagy és kompenzálja a szervezeted,de pár év és nem fogja.
7/18 anonim válasza:
Biztosan nem normális,mindenképpen beszélj orvossal erről.Hallottam már például ilyen kényszerbetegségről.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem fogja kompenzálni? Ezt hogy érted? Milyen bajom lehet belőle??
2011. febr. 5. 22:02
9/18 anonim válasza:
10/18 Silber válasza:
Azt jelenti, hogy szét fognak durranni a sejtjeid az ozmózisnyomás nevű jelenség miatt. Csökkentsd a vízbevitelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!