Egészséges ha napi 7-8 liter vizet iszom? Ma például ittam 5 palack 1,5 literes vizet és egy liter gyümölcslevet.47 kg és 160 cm vagyok és nem sportolok semmit. És nem vagyok cukorbeteg. Normális ez?
Azonnal nézesd meg a vércukrodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég nagy az esély hogy cukros vagy :S. De legyen igazam!!
előző vagyok
De NE legyen igazam!!!!
Már írta, hogy tudatosan iszik ennyit, mert átmossa a szervezetét. Ha cukorbeteg lenne, azért inna mert borzasztó szomjas.
7-8 liter viszont nem egészséges, a normális maximum 3,5 liter lenne. Én úgy tudom, a szívedet terheli meg nagyon, de lehet ilyen extrém mennyiség a vesét is.
Mindenesetre próbáld csökkenteni a folyadékfogyasztásod, hidd el, jobb lesz.
Szia !
ha folyamatosan csinálod bizony nem igazán jó - egy ismerösöm is csinálta több honapon keresztűl -a vére annyira sürű let hogy a vérvételnél csak a lábából tudtak vért venni -
Menj el vérvételre -a natrium -kálium , magnézium-kálcium -és a vas értékeidet nézesd meg - mig nem lesz komoly problémád -és jól irta valaki hogy a szervezeted kimosod és a fontos anyagoknak eélyük sem lesz felszivódniuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!