Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészséges ha napi 7-8 liter...

Egészséges ha napi 7-8 liter vizet iszom? Ma például ittam 5 palack 1,5 literes vizet és egy liter gyümölcslevet.47 kg és 160 cm vagyok és nem sportolok semmit. És nem vagyok cukorbeteg. Normális ez?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azonnal nézesd meg a vércukrodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elég nagy az esély hogy cukros vagy :S. De legyen igazam!!

2011. febr. 5. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

előző vagyok

De NE legyen igazam!!!!

2011. febr. 5. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg fontos elektrolitot kimosol a szervezetedből, amit most még kompenzál a szervezeted, de idővel szív-vese elégtelenséghez vezethet! Figyelj oda, s napi 3-4 liternél ne igyál többet!
2011. febr. 5. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Terheléses cukormérést végeztek rajtad? És mennyit pisilsz?
2011. febr. 6. 00:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Már írta, hogy tudatosan iszik ennyit, mert átmossa a szervezetét. Ha cukorbeteg lenne, azért inna mert borzasztó szomjas.

7-8 liter viszont nem egészséges, a normális maximum 3,5 liter lenne. Én úgy tudom, a szívedet terheli meg nagyon, de lehet ilyen extrém mennyiség a vesét is.

Mindenesetre próbáld csökkenteni a folyadékfogyasztásod, hidd el, jobb lesz.

2011. febr. 6. 01:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia !

ha folyamatosan csinálod bizony nem igazán jó - egy ismerösöm is csinálta több honapon keresztűl -a vére annyira sürű let hogy a vérvételnél csak a lábából tudtak vért venni -

Menj el vérvételre -a natrium -kálium , magnézium-kálcium -és a vas értékeidet nézesd meg - mig nem lesz komoly problémád -és jól irta valaki hogy a szervezeted kimosod és a fontos anyagoknak eélyük sem lesz felszivódniuk .

2011. febr. 6. 05:09
 17/18 anonim válasza:
Én is olvastam h nem egészséges túl sok vizet inni, mivel ez terheli a szíved és a veséd is ... és a bőrnek sem tesz jót ,és még át sem mos rendesen ... de am én is nagyon sok vizet iszom, volt mikor 8,5 liter vizet ittam ... és én sem vagyo cukros .. hála Istennek ...
2011. márc. 5. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Még élsz?
2022. dec. 26. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!