2 éves gyereknél nem sok a napi közel 2 liter tej? Miért iszik ennyit? Bővebben lent!
Főzök de nem issza meg!
Nagy víz ivó,se tea,se gyümölcslé,max 1-2 korty és annyi.
Pedig sosem tiltottam,sőt mikor pici volt teát ivott,de egyik napról a másikra félre lökte azóta nem issza meg.
hát 20 hós kislányom is kakaózik..reggel 3dl-s bögre meg este is...szívószállal issza..nálunk is ha látja hogy délbe kávézom (én is bögréből iszom,)akkor ő is kér..hát adok neki,,de ez nem sűrűn van...
kérdezd meg a dokitól,vagy védőnő telefonon..
A 2,5 éves lányommal kapcsolatban kérdeztem a gyerekorvost, mennyi tejet kéne egy nap innia, azt mondta legalább 3dl, de ne több fél liternél.
A 2 liter ehhez képest tényleg nagyon sok.
Nagyon sok a két liter tej.
Ne add neki akármilyen nehéz.
És tényleg károsítja a vesét.
Nekem 11 éves koromra lett vesekövem nagyon sokat szenvedtem vele.Mint kiderült a sok tejtől.Rengeteg tejet megittam.
Az én fiam 1 szer kap 150 ml kakaót.Meg reggel iszik tápszert és este a milupának az 1+-os teljitalát.240-et reggel 240-et este.
Nekem is volt vese kövem,semmi köze nem volt a tejhez.Tehát,nem feltétlenül attól lesz az embernek vese köve.Nem írtad mennyi idős a fiad,csak mert még tápszert adsz neki.Azt én már nem adok.
A védőnőt nem értem el telefonon,holnap délelőtt viszont be ugrok a dokihoz érdeklődni.Mielőtt beteg lett akkor Ő is napjában 2x itta a tejet,lehet ez az 1 hét zavarta volna be?Na majd holnap kiderül,azért köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!