Hogy segítsek a lányomnak?
Figyelt kérdés
6 éves lesz, nagyon kevés az onbizalma, csendes, és amitol félek, hogy nagyon befolyásolhato. Ezzel most még nincs gond, de nem tudom, hogy mi lesz késobb, ha nagyobb lesz. Hogy lehet ezeken változtatni?2014. szept. 7. 11:53
1/3 anonim válasza:
Színjátszó szakkör, csapatsport
2/3 anonim válasza:
Nekem onbizalmam éppen van most,gyerekként nem volt, a többi tulajdonság rám illik.. azt hiszem egy színjátszó szakkorel a nyakamon fel is akasztottam volna magam. Nem mindenkinek való, nem kell erőltetni csak ha ő akarja.
3/3 anonim válasza:
ha szereti a zenét és van ritmusérzéke én inkább valamilyen táncra járatnám, esetleg hangszertanulás (bár első évben csak szolfézs van ha jól tudom, utána választhat hangszert - de mindegyikkel lehetne növelni az önbizalmát :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!