Hogy segítsek lányomnak? 13 évesen egy hónap alatt 100 folyamatos fekvőtámasz?
nem kérhet ilyet (nincs benne a tantervben) és tesiből nem buktathat ezért
ha az igazgató nem segít, akkor önkormányzat és oktatási ombudsman, a gyereket meg nem kínozni, egy életre elmegy a kedve a sporttól
OFF:
FÉLRE NE ÉRTS, NEM BÁNTANI AKARLAK!!!!!
Ne haragudj, ezt nem tudom elhinni. Most ez tényleg igaz, vagy csak szivatás ez a kérdés?
A tanárt emiatt fel is függeszthetik.
Az a nagy helyzet, hogy a tanároknak pontosan tartaniuk kell magukat egyfajta tanrendhez, nem önkényeskedhetnek. A tanrendben nincs benne a 100 fekvőtámasz, magyarán nem követelheti meg a gyerektől.
1-EST MAX. AZÉRT ADHATNA, HA A KISLÁNY MEGTAGADNÁ PL. A FUTÁST, TEHÁT NEM HAJLANDÓ EGYÜTTMŰKÖDNI.
Szerintem itt inkább más gondok vannak, más miatt pöccenhetett be a tesitanár -nem lehet, hogy valamit esetleg elhallgatsz? :-) Esetleg lógott az órákról a kislány stb...
NE ENGEDD, HOGY HÜLYÉT CSINÁLJANAK BELŐLETEK - főleg a továbbtanulás előtt, mikor hatványozottan számítanak a jegyek.
Szia!
Ezt nem követelheti meg a tanár!
Megbuktatni ez miatt?
Szerintem ez vicc!
Az én időmben még buktattak tornából.De csak azok buktak meg(mert bizony volt aki bukott) aki rendszeresen lógott az torna óráról.Soha nem végezte el a kiadott feladatot,és a "torna felelésnél" nem végezte el egyiket sem.Vagyis azok buktak akik nagyon nem foglalkoztak vele.
Én régebben is aktív sportoló voltam(ma csak hobbi szinten) Judoztam évekig sportszerűen,és nekem tudni kellett a fekvőtámaszt jól megcsinálni..de még én sem csináltam napi 100-at..(pedig mi minden edzésnél evvel a gyakorlattal kezdtük)
A tanár egy kicsit átesett a ló túlsó oldalára.Megbuktatni nem fogja szerintem a lányodat,főleg ha igyekszik is csinálni(az ,hogy nem megy neki,az nem baj,hiszen sok ember nem tud rendes fekvőtámaszt csinálni,talán már én sem)de csinálja,és ez a lényeg..legfeljebb nem ad neki 5-öst eredményt.
Egyébként mint írtam,vannak okok amik miatt meg lehet buktatni valakit,de a 100 fekvőtámasz nem ok!!
Én mint szülő biztos beszélnék a torna tanárral,és megkérném,hogy mutasson olyan írást,vagy szabályt ahol le van írva,hogy követelmény egy 13 évesnek 100 "szabályos" fekvőtámasz megcsinálása.
Ha nagyon kötegszik akkor egy fogadó órán megkérném a tanárt,hogy mutassa meg,hogy meg lehet csinálni.Ha ő megtudja csinálni helyben,szabályosan akkor fejet hajtok előtte..(tuti biztos vagyok benne,hogy nem fogja megcsinálni).,Majd szólnék az igazgatónak,hogy a lányom fog fekvőtámaszt csinálni,úgy ahogy ő tudja,és annyit amennyit az erejéből futja.A feladatot igyekszik megoldani.Ha ezek után megbuktatja a tanár hivatalosan fogsz panaszt tenni,és ha kell az egész iskolát bele rángatod..
Már bocsi,de ez hülyeség..Ha a lányod az ötösért küzd,akkor nyílvánvaló,hogy a 4-es 5-ös között van.Akkor hogy a francba buktathatná meg???! Ez hülyesééég!!!Nem tudja bukásig rontani a jegyeket!
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!