Öreg szülők vagyunk?
Figyelt kérdés
Ma a fagyis azt mondta a fiamnak a férjemre, hogy: " Ha nem bírod megenni, majd PAPA megeszi"... :'(
Férjem 42 éves, én 39, gyermekeink 8 és 4 évesek.
2014. aug. 20. 19:00
11/13 anonim válasza:
nem és itt a papa -apát jelent ,én mama vagyok a gyerekeimnek ,nem anyának szolitanak ,apa nálunk apa.
12/13 anonim válasza:
Fiatalok nem vagytok,de amúgy szerintem nem nagypapára gondolt,sokan nevezik papának az apukájukat.
13/13 anonim válasza:
Dehogy vagytok öregek! :) Vannak nagyon fiatal nagyszülők, és normál korú szülők, mint ti. A fagyis szerintem úgy gondolta, hogy kisebb bakot lő a papával, mert az apa és nagyapa is lehet. És igen, egyre többször hallom én is, hogy papa és mama névre hallgatnak a szülők. :)
36 éves anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!