Szülők, miért nem adtok ruhát a kisgyerekre a strandon/vízparton?
utolsó! az, hogy sajnos a pedofil kattant lelkileg sérült társadalom nyomorékai a strandra járnak ki gyönyörködni a kisgyerekekben és ezért épp eszű ember ad egy kisbugyit a gyerekére, nem lesz prűd!
barátnőm pszichiáter, hááát, nem irigylem a munkája miatt, a fent említett betegekkel dolgozik, el se tudjátok képzelni mennyi ilyen van :(
semmi baj ha otthon meztelenkedtek, én 4 évesem is a kertben szokott pucérkodni, de eszembe nem jut strandon fürdőgatya nélkül hagyni! nem vagyok prűd...
Nemtudom hanyadik: én nem szoktam hosszasan vizslatni az embereket a strandon, főleg az nem tűnik fel, hogy ki nézi a gyerekemet, és ki nem, mert el vagyok a gyerekeimmel foglalva, velük játszom, meg szórakozom. Főleg az embereket nem szoktam megnézni deréktájon alul. Mi is szoktunk strandra járni, hétvégén is ott voltunk, lehet hogy minden második ember pedofil volt a strandon, de valahogy nem tűnt fel, mert én pancsoltam a gyerekeimmel, meg a homokozóban homoktortát sütöttünk, és nem a pedofilek felkutatásával foglalkoztam.
Meg ha vannak is pedofilek a strandon, azért van a szülő, hogy vigyázzon, és figyeljen a gyerekeire. És ha nem ad fel rá valaki fürdőruhát, attól az még a szülő dolga, senkinek nem áll jogában beleszólni, hogy kinél mi a szokás. Én nem ítélek el azért senkit, mert nem ad a gyerekére fürdőruhát: saját döntése.
Érdekes én sem járatom pucéron a gyerekeim.De eszembe se jutottak a pedofilok:-)
De nem tartom egészségesnek,hogy leülnek pucér popóval pláne a lányok.Itthon sem hagyom:-) Nézzetek szét egy strandon mi minden van szétdobálva pár centikre egymástól!És nagyon sajnálom az olyan kislányokat akik emiatt zöld folyással szembesülnek pár nap múlva és mehetnek gyermek nőgyógyászatra!Az nekik nagyon ijesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!