Anyukák-Apukák! Mit tegyek, hogy ne finnyáskodjon a kislányom, és megegye a főtt ételt?
Komolyan titkon már az őrületbe kerget a finnyásságával. 8 éves, de ez így megy már évek óta. Van amikor túl sós, van amikor nem elég sós, van amikor hagyma van benne, van amikor éppen ezt nem szereti, címszavakkal elutasítja a főtt ételt. Szendvicset megenne bármennyit is akár, de a főtt kajában talán a krumplis tészta amit megeszik szó nélkül, de minden mással állandóan van valami baja, a lényeg hogy ne keljen megennie. Vér vételre rendszeresen járunk, egy kicsit vérszegény, de szed rá orvos által ajánlott vitamint. Az iskolában se eszi meg az ebédet, maximum a levest szokta megenni, a tízórait meg az uzsonnát(amik szendvicsek) is megeszi. Nem tudom mit tehetnék, nem szeretném ha a nem evés, vagyis nem rendes táplálkozás miatt lenne beteg. Már a háziorvos is "megijesztette" ez miatt, hogy ne finnyáskodjon. Én már próbáltam türelmesen, próbáltam erőteljesen, ez nálunk már napi program, az "étel harc".
Kérem aki hasonló cipőben járt, és sikerült megoldania, lásson már el pár tanáccsal, hogy mit tehetnék?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!