Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26 hós fiam nem eszik főtt...

26 hós fiam nem eszik főtt kaját, más is van így? Mit tegyek? Hova forduljak ezzel?

Figyelt kérdés
Segítsetek, más is van ilyen helyzetben? Hiába rakok elé bármit nem kell neki elkezd üvölteni. És alig eszik pár falatot minden etetésnél. Kenyeret, kifőtt tésztát, sültkrumpli, rizs néha hus és ennyi de abból csak pár falatot. Ki vagyok idegileg... :(
2013. dec. 13. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Drasztikusan. Nem adsz neki mást, hidd el meg fogja enni. Ez szimpla válogatósság, csak azt eszi ami a fogához való. Ha igazán éhes lesz és nem kap mást megeszi.
2013. dec. 13. 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:

ezt már más is mondta, de hiába teszek elé bármit

otthagyja elmegy nekiáll visítani h nem kell és kész. ha nem eszi meg mikorra fogja megenni? azt se akarom h éhes maradjon... ha nem eszik egész nap meddig várjak vele

próbáltam már de nem kell neki

2013. dec. 13. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig ezt csak így lehet. Nem eszi meg, elmegy, nem baj. Hidd el, semmi baja nem lesz ha nem eszik egész nap. De meg fogja enni mert meg kell ennie. Durván hangzik, de nem az, ha nem akarsz egy semmit meg nem evő válogatós gyereket nevelni. Ha újra enni kér tedd elé és mondd, hogy ez a vacsora például. Ha akkor is elmegy, akkor majd jön legközelebb. Egy idő után feladja, de neked ki kell tartanod.
2013. dec. 13. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Pon ennyi idősen az én fiam fél évig nem vett.

Már a téboly határán voltam, én is erőltettem, szép szóval, fenyegetéssel stb.

Aztán rájöttem, hogy ő így sztrájkol: előtte került bölcsibe, én visszamentem 8 órában dolgozni.

Más gyerek hetekig sír, vagy szorulálsos, az enyém így tiltakozott.

Aztán szépen megszokta,és visszaállt minden a régi kerékvágásba.

2013. dec. 13. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szóval, pont ennyi idősen fél évig nem evett főtt ételt.
2013. dec. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!