Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire számítsak, ha vki feljele...

Mire számítsak, ha vki feljelent, amiért megpofoztam a fiamat?

Figyelt kérdés
Azt most nem kérem, hogy mennyire volt vagy nem volt jogos. Mi történik ilyen esetben?
2014. aug. 18. 19:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

Normális ember nem üt meg senkit...

Aki ilyen nagyon verés párti, azt gyerekkorában szintén verték és nem tudnak mást értelmezni, csak a tekintélyelvűséget.

2014. aug. 19. 00:31
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
Ostobaságokat beszélsz, a pofon nem verés,normális ember neveli a gyerekét ha ez azt jelenti,hogy 18 év alatt egyszer-egyszer kap egy pofont vagy a fenekére vagy a kezére az telesen normális,és az a helyes. Tévedsz életemben egy pofont kaptam azt meg is érdemeltem napok óta szemtelen voltam visszabeszéltem anyukám elvesztette a birka türelmét és adott egy pofont,nem nagyot de tudtam azt megérdemeltem.El vagy tévedve nagyon is.
2014. aug. 19. 00:52
 13/23 anonim ***** válasza:
26%

De a pofonos is verés. a gyerek azt tanulja meg belőle, hoygha valami nem tetszik akkor ütni kell.

Ha feljelentneke, rendszerszeres gyámhatósági ellenőrzésre lehet számítani.

2014. aug. 19. 03:21
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
Hidd el elozo, hogy van olyan gyerek, aki annyira eros temperamentum, annyira nehezen tart határokat, hogy időnként az ő erdekeben szükség lehet egy neveko célzatú pofonra. Bizonyára ilyen gyerekkel meg nem találkoztál. Vannak olyan szituk, meg ha hihetetlen is számodra. Nem nevelni is bűn egy gyereket. Es mit teszel, ha a szep szó nem segít? A tekintélyt pedig hagyjuk, mert egy szülőnél tudod az sem art, ha van.., az a baj, hogy a tul liberális szemlélet miatt van egyre komolyabb baj a mai gyerekekkel, aminek egyedül ok isszák meg a levét, senki más! Rendszeresen valakire, rautni nem szabad. Mint ahogyan a szülői tekintéllyel sem szabad visszaélni. De azt sem lehet hagyni, hogy a gyereked a fejedre noljon es a farok csóválja a kutyát.
2014. aug. 19. 10:07
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

Úgy érzem a szomszéd nem ért a szép szóból, hogy szombaton ne fúrjon.

Átmentem megfejelni, mire számíthatok?

(Nevelő célzattal tettem, az ő érdekében is.)

2014. aug. 19. 10:14
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
56% te komoly felfogasi, es ertelmi fogyatekossagban szenvedsz szerintem. Eloszor kuzd le ezeket a problemakat, es utana akarj "okoskodni"! :-)
2014. aug. 19. 10:33
 17/23 anonim ***** válasza:
30%
A pofonnal csak rosszat nevelsz bele, lehet máshogy is nevelni egy gyereket.
2014. aug. 19. 10:54
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam agresszívnak, és mások sem. A nap végére elfogyott a türelem, cérna, minden. Szerintem más már agyoncsapta volna. Sajnálom azóta is, hogy kikeltem magamból. Azt sem tartom normális dolognak, hogy ha direkt rongál, ès rászólok sokadik alkalommal, akkor megrúgjon és ocsmányságokat kiabáljon.
2014. aug. 19. 11:15
 19/23 anonim ***** válasza:
65%
75%os teljesen igazad van,tényleg baj van a felfogó és értelmi képességével,nagy baj,ha azt,hogy a gyerek kap egy pofon vagy megfejeli a szomszédot ugyanaz lenne...remélem nincs gyereke
2014. aug. 19. 11:16
 20/23 anonim ***** válasza:
42%
Talán azon kéne elgonolkodni, hogyhogyan jutottatok odáig, hogy a gyerek rugdos.
2014. aug. 19. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!