Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy döntenétek? Munkahely/...

Ti hogy döntenétek? Munkahely/gyerek?!

Figyelt kérdés

2 éves kislányom bölcsibe megy,én pedig dolgozni, viszont nem tudom mi lenne a jobb.Felvázolom:Saját lakásra gyűjtünk,a baba előtt is gyűjtöttük,későbbre terveztük őt,de besikerült és egyértelmű volt,hogy megtartjuk.Igy viszont a gyűjtögetés kicsit lelassult.De az,hogy ő van mindent megváltoztatott.Ő a mindenünk,imádom őt.

Lehetőségek:

1.Vissza megyek a régi munkahelyemre,ahova már várnak.

Jó fizetés, havi 150 ezer ft nettó (ami idővel csak több lesz) + 3 havonta 100 ezer ft prémium.Viszont a munkarend horror egy kisgyerek szempontjait nézve.Hajnal 5től délután 2ig,akkor nem tudom őt reggel bölcsibe vinni. 2től-10ig,akkor nem tudok érte menni,nem fürdethetem,nem olvashatok neki mesét stb.

Illetve hajnal 5től-délután 5ig. 12 óra,ismét nem tudom elvinni és késve tudok érte menni is.Stresszes munkahely,olykor éjszakai ügyelettel.

2.Új munkahely havi kb. 90-100 ezer ft nettó.

Viszont nagyon jó munkarend.Reggel 8tól-12ig.Utána az egész délutánom szabad.

Illetve délután 3tól-6ig.Akkor meg az egész délelőttöm szabad.Nyugis munkahely,semmi stressz.

Nem tudom,hogy döntsek.A férjem szerint menjek vissza a régihez,mert ha az úját választom,sose gyűlik össze a lakásra a pénz.

Helyileg közel mindkettő,10 perc kocsival.

Ti,hogy döntenétek??!!

Minden választ,észrevételt nagyon megköszönök!!

2014. aug. 18. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
4-es vagyok, igen, ugyanezt, nálunk mondjuk speciális a helyzet, mert mi úgy tudjuk alakítani a munkánkból kifolyólag, hogy mindketten felváltva tudunk majd otthon lenni. Ha sikerül úgy alakítani, ahogy szeretnénk, akkor a férjem megy gyesre, én pedig rész munkaidőben fogok itthonról dolgozni, szóval igen, így gondolom az apára nézve is.
2014. aug. 18. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha tesót is szeretnétek, akkor mindenképpen az első. Igaz, hogy most lemondásokkal jár, de akkor korábban jöhet a tesó. És gondolj bele. 2 év múlva a kicsi még mindig csak ovis lesz, legalább a nyarakon otthon maradhat veletek, amíg a kicsivel leszel otthon, ráadásul akkor már emlékei is maradnak a közösen töltött időről.
2014. aug. 18. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Plusz az is első mellett szól hogy gyerek bölcsibe kerül biztos beteg lesz, ezt új munkahelyen kevésbé tolerálják mint egy régin ahol ismernek és tudják, hogy nem csak kifogás tőled. Vigyáz nehogy két szék között a földre essél.
2014. aug. 18. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Az elsőt választanám, a munkahely úgysem olyan ami öregkorodig meg lesz,és ha az apa a nagyszülők is mozgósíthatóak akkor inkább azt vállald el,hosszútávon sokkal jobb, a gyerekednek is.
2014. aug. 18. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
1 választanám mert ha délelött dolgozok akkor én mehetnék érte délután ha délután dolgozom akkor én viszem bölcsibe ,én megbeszélném velük hogy lehesen egyik héten délelött dolgozak másik héten délután igy nem maradnál le semmiröl szerintem és manapság jó ha olyan helyen dolgozik az ember ahová gyerekel is vissza várnak .
2014. aug. 19. 07:15
 16/17 Szilvi01 ***** válasza:
Kedves kérdező! Én az elsőt választanám! Meg lehet kérdezni milyen munkakörben fizetnek ennyit mint a második amit leírtál? Én is álláskeresésben vagyok, de h 4 órában ilyen sokat lehet kapni nem is hallottam még. Köszönöm
2014. aug. 19. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a másodikat választanám!
2014. aug. 19. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!