Ti hogy döntenétek? Munkahely/gyerek?!
2 éves kislányom bölcsibe megy,én pedig dolgozni, viszont nem tudom mi lenne a jobb.Felvázolom:Saját lakásra gyűjtünk,a baba előtt is gyűjtöttük,későbbre terveztük őt,de besikerült és egyértelmű volt,hogy megtartjuk.Igy viszont a gyűjtögetés kicsit lelassult.De az,hogy ő van mindent megváltoztatott.Ő a mindenünk,imádom őt.
Lehetőségek:
1.Vissza megyek a régi munkahelyemre,ahova már várnak.
Jó fizetés, havi 150 ezer ft nettó (ami idővel csak több lesz) + 3 havonta 100 ezer ft prémium.Viszont a munkarend horror egy kisgyerek szempontjait nézve.Hajnal 5től délután 2ig,akkor nem tudom őt reggel bölcsibe vinni. 2től-10ig,akkor nem tudok érte menni,nem fürdethetem,nem olvashatok neki mesét stb.
Illetve hajnal 5től-délután 5ig. 12 óra,ismét nem tudom elvinni és késve tudok érte menni is.Stresszes munkahely,olykor éjszakai ügyelettel.
2.Új munkahely havi kb. 90-100 ezer ft nettó.
Viszont nagyon jó munkarend.Reggel 8tól-12ig.Utána az egész délutánom szabad.
Illetve délután 3tól-6ig.Akkor meg az egész délelőttöm szabad.Nyugis munkahely,semmi stressz.
Nem tudom,hogy döntsek.A férjem szerint menjek vissza a régihez,mert ha az úját választom,sose gyűlik össze a lakásra a pénz.
Helyileg közel mindkettő,10 perc kocsival.
Ti,hogy döntenétek??!!
Minden választ,észrevételt nagyon megköszönök!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!