Mi lehetne jó indok arra, hogy miért nem mehet ki nélkülem a játszóról?
Figyelt kérdés
2 évesem heccből kiszökik néha. Sajnos simán feléri a kaput, magas növésű. Figyelek rá mindig, de előfordul, hogy elmegyek a labdájáért vagy hasonló. Panel házak között van, nagy baja nem lenne, na de jöjjön már vissza, ha mondom! Nem tudom, kell-e indokolni ilyesmit, vagy csak simán szabály. Nem tudom pontosan megindokolni neki, miért ne. Jó, béna vagyok, elismerem. Megijeszteni nem szeretném olyasmivel, hogy elviszi valaki mondjuk.
Ha ilyet tesz, azonnal menni szoktunk (figyelmeztetés után, ha nem jön vissza-vigyorog és rongyol kifelé).
Azt amúgy nagyon nem bírja, ha megbeszéljük a dolgokat, hátat fordít, vagy arrébb megy és közli is.
2014. aug. 13. 23:57
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen mondanám neki, hogy egyedül nem mehet sehova, mert biciklisek, motorosok, kutyák is jarnak arra, ha nem fogad szót, irány haza. :)
2/5 anonim válasza:
Nem kell egy kétévesnek túlmagyarázni. Lássa rajtad, hogy nagyon dühös vagy.
3/5 anonim válasza:
Egy két évest ne vitapartnernek tekints, az anyja vagy, a szavad szentírás. Jobb,ha igenis megindokolod,hogy mik történhetnek vele. Mi az,hogy nem lenne nagy baja? két évesen bármivel és bárhogy képes kárt tenni magában.
4/5 anonim válasza:
mekkora az a kapu hogy egy 2 éves simán kinyitja ? kaput bezárni kulcsot magasra tenni és nem tud kimenni .
5/5 anonim válasza:
Játszótérről van szó utolsó válaszoló. Én míg elmegyek máshová inkább kézen fognám és vinném magammal, hogy "gyere, menjünk együtt a labdáért és akkor nem marad egyedül és nem tud szökni. Persze közben elmondanám neki azt is ,hogy azért jösz velem, mert egyébként kiszöknél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!