Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire van el mással,...

Mennyire van el mással, máshol a gyereked? 1-3 éves kor között?

Figyelt kérdés

Szóval mennyire tudod másra bízni?Akár apára,mamára,barátra,vagy játszóház stb?

Mennyire van el nélküled,anya nélkül?Keres téged,hiányol,sír utánad?

Azért kérdezem,mert nekünk van egy 20 hónapos lányunk.

Nagyon jól elvan itthon apával.Ha mamához visszük,akkor se hiányol minket,órákig is el van.Sőt sógoréknál is szivesen marad.

A minap vásárolni mentem.Összefutottam a volt kolleganőmékkel,neki egy 14 hós lánya van.És kérdezte,hogy hol a gyerek,és hogy hogy egyedül.

Mondtam,hogy vásárolgatok,a gyerek pedig mamánál van.

Erre mondta,hogy de jó nekem.Az ő lánya sehol,senkivel nem marad meg!Ha őt nem látja,fulladásig ordít.

Így mindenhova cipeli magával.

Van másnak is ilyen gyerkőce?Tényleg ez a gyakoribb?

Örüljek,hogy az enyém ilyen jól megvan nélkülem?Vagy ez baj?És nem szeretne a lányom? :/

2014. aug. 7. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A mi gyerekünket is bárkire rá lehet bízni, legyen az egy idegen bébiszitter, vagy családtag. A lényeg, hogy azt lássa a gyerek, hogy az illető kedves vele, vagyis hogy kedveli. Azokkal nem barátkozik, akik nem szeretik a gyerekeket :). Kicsi kora óta igyekeztünk társaságba vinni mindig, sokszor volt, hogy kézbe adtuk nem csak családtagnak, és mindig próbáltam arra bíztatni, hogy barátkozós legyen. Persze nem azt mondom, hogy a barátkozós természete csak nekünk köszönhető, nyilván ebben benne van vastagon a saját temperamentuma és személyisége is.
2014. aug. 7. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Simán el van a bölcsibe is könnyedén beilleszkedett anno 16 hónaposan. Nem hiányol,nem sír, megbízik bennem tudja megyek érte,apját imádja csecsemő kora óta ahogy a nagyszülőket is.Ha a gyerek el van nélküled az azt jelenti remek a kapcsolatotok mert a gyerek bízik benned,jó a kötődé.
2014. aug. 8. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!