Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire van el mással,...

Mennyire van el mással, máshol a gyereked? 1-3 éves kor között?

Figyelt kérdés

Szóval mennyire tudod másra bízni?Akár apára,mamára,barátra,vagy játszóház stb?

Mennyire van el nélküled,anya nélkül?Keres téged,hiányol,sír utánad?

Azért kérdezem,mert nekünk van egy 20 hónapos lányunk.

Nagyon jól elvan itthon apával.Ha mamához visszük,akkor se hiányol minket,órákig is el van.Sőt sógoréknál is szivesen marad.

A minap vásárolni mentem.Összefutottam a volt kolleganőmékkel,neki egy 14 hós lánya van.És kérdezte,hogy hol a gyerek,és hogy hogy egyedül.

Mondtam,hogy vásárolgatok,a gyerek pedig mamánál van.

Erre mondta,hogy de jó nekem.Az ő lánya sehol,senkivel nem marad meg!Ha őt nem látja,fulladásig ordít.

Így mindenhova cipeli magával.

Van másnak is ilyen gyerkőce?Tényleg ez a gyakoribb?

Örüljek,hogy az enyém ilyen jól megvan nélkülem?Vagy ez baj?És nem szeretne a lányom? :/

2014. aug. 7. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A kisfiam 2 éves lesz. Apára bármikor rá lehet bízni. Mamáknál, sogórnőméknél, ill. van egy barátnőm ahol már kellett hagynom rövidebb időre, mindehol azt mondják, hogy pár perc sírás után elvan. Bölcsödébe is jár egy-egy délelőtt, ott is ezt mondták. A nagy 4 éves lesz. Őt szinte minden jó ismerősnél lehetett hagyni, egyetlen egyszer fordult elő hogy a mamához érte kellett menni akkor 3 éves volt. EGyszerűen nem volt jó kedve aznap.
2014. aug. 7. 14:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Tenyleg orulj, hogy a te gyereked ilyen. Masnak meg olyan. Oszinten nem latom a problemat a kerdesed mogott. Szerinted ez azert van igy, mert nem szeret a kislanyod??? Ezt neked kell latnod. Nekm 19 honapos. Elvan apjaval, es a csaladdal is, ha ugy tudok elsurranni, hogy nem lat. Talan a masik anyukanak ezen kellene valtoztatni...de nem tudom. Tenyleg van olyan gyerek is. A masik meg, hogy az a kicsi 14 honapos. Az nalunk sem volt ilyen hepi idoszak, mint most. De lehet ez is valtozni fog, mint minden kb. havonta ;)

Altalaban ha nem vagyok a lanyommal, akkor ugy lepek le, hogy ne lasson. Ha apjaval van nincs gond, akkor megnyugszik. Azert masnal nem lennek nyugodt, hogy mi is tortenik eppen. Aztan mikor eszreveszi, hogy nem vagyok, jon az "anyazas", de el lehet terelni ot, es minden megy tovabb. Ahol meg szokott lenni, szinten van kisgyerek, talan emiatt neki is konnyebb.

2014. aug. 7. 14:05
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
egy csomó anyuka el sem engedi éveken át a szoknyája mellől a gyerekét, ezért is kialakulhat ilyen.
2014. aug. 7. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Csak az a gyerek nincs el az anyja nélkül, akit így szoktatott az anyukája. Az enyémek már pár hónaposa korukban is elvoltak a mamákkal, de már egyhetesen is elvoltak az apjukkal, két szopi között.
2014. aug. 7. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Két éves múlt a kisfiam! Ha elviszem anyumhoz vele vígan elvan! Olyankor én már nem is létezek! Mindent mami csináljon ő adjon enni ő vegyen ölbe stb stb!! DE!!! Mikor itthon vagyunk! Nem tudok elmenni tőle sehova! Se az apukájával se a másik mamával nincs el!! Ordít.. Így mindenhova viszem magammal!!
2014. aug. 7. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
2 éves múlt a fiam, kiskora óta tökéletesen elvan az apjával, a nagyszülőkkel,keresztanyámmal. 2 éves kora óta jár csanába, már hetek óta csak ebéd után hozom el, nemsokára ott is fog aludni. 1 hét reggeli (2-3 perces) sírást leszámítva az elején, imádja, tökéletesen elvan a gondozónőkkel, a többi kisgyerekkel, egyáltalán nem sír utánam. Ettől még imás, ugrik a nyakamba mikor megyek érte, de képes nélkülem is létezni és azt gondolom ez az ideális, nem az, amikor csak az anyjával képes egy gyerek ellenni. Persze vannak időszakok, mikor ez előfordul (szeparációs szorongás például), de állandóan nem normális és nem szerencsés.
2014. aug. 7. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!!!

Ez kimaradt!! Hogy ha itthon vagyok és tudja is hogy ha kellek neki csak egy szavába kerül! Megy apával az udvarra! Maminak segít az emeleten (párom szüleivel lakunk a nagy ház miatt) úgyhogy fura egy fiam van! :D

2014. aug. 7. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
"imád", bocsánat. 6. vagyok.
2014. aug. 7. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:

De,én úgy érzem,hogy imád a lányom :D

Csak már ilyet is hallottam,hogy nem szeret eléggé,nem ragaszkodik hozzám.

Örülök,amugy hogy ilyen jól el van és nyugodtan mehetek intézni a dolgaimat.Maximálisan bízom azokban,akikre rá van bízva!Anélkül nem is hagynám ott.

2014. aug. 7. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy az, ahogy a te lányod illetve a fiam is viselkedik éppen az erősen, egészségesen kötődő gyerekekre jellemző. Bíznak bennünk, tudják, hogy vissza fogunk jönni, ezért nem sírnak, ha nem vagyunk ott. 6. vagyok.
2014. aug. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!