Anyukák! Nektek belefér a házasságotokba, hogy apuka minden hétvégén bulizzon?
Azon kívül motorozik,motoros találkozókra koncertekre jár!
Vagy velem van a baj,hogy úgy gondolom aki már családot alapít az ne partizgasson minden hétvégén...persze nem azt mondom néha(2-3 havonta) nem kell kiereszteni a fáradt gőzt de mindíg???
Bocsi, de én ezt nem tudnám agy csinálni. Válasz elé állítanám, vagy vissza vesz a programjaiból, vagy elveszíti a családját.
Mi 20 éves korunk óta alkotunk 1 párt. Évekig minden hétvégén mentünk a barátokkal ide-oda, nyáron nyaralni, télen telelni. A gyerekek születése után valahogy az volt a természetes neki is, hogy nem ment a haverokkal. Bár szerencsénk volt, mert valahogy le is koptak szépen lassan, nem is csábították, hogy menjen. Meg munkahelyet is váltott, rengeteget dolgozik, kedve sincs dorbézolni.
pont azt akartam írni, mint a 22-es!
Minden hétvégén roppant sok! Nekem a férjem azért nincs itthon, mert sokat kell utaznia a munkája miatt, még ezt is nehezen viselem, hátha még bulizna...
Mi is buliztunk, mi sem beszéltünk meg mindent, mégis felfogta, hogy apa. A te férjed nem nőtt fel. Könnyű utólag mondani, hogy meg kellett volna beszélni. Nem, szerintem nem lehet előre tudni, ki hány pelust fog feltenni a kölykére, sőt anyaként magam is meglepődtem, hogy mennyire melós egy (főleg 2) gyerek. Csak mi anyák, nem tehetjük meg hogy szarba hagyjuk a másikat és lelépünk. Mert itt erről van szó szerintem. Mindenképpen tisztázzátok hogy mit akartok egymástól.
En nem engednem hogy a gyerekeim ilyen peldät lässanak...
ELVÄLNEK!!! -de azonnal,es ujra terveznem az eletem !!!
enyém minden szombaton megy. letesszük a gyereket és megy a haverokhoz, majd éjjel 1-2 körül jön. vasárnap felkel a gyerekhez én meg kipihenhetem magam.
mi megbeszéltük ezt, neki haverozásra van szüksége heti 1x, nekem sokáig alvásra :)
néha nincs kedvem itthon ülni egyedül, akkor megkérem, hogy ne menjen, inkább nézzünk meg egy filmet, abból sincs gond, akkor marad :)
de nem zavar a dolog és emiatt nem is válnék.
ha meg zavarna akkor biztos meg tudnánk beszélni és csökkentené
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!