Szerinted ez hülyeség vagy apuka gobdolkodik rosszul?
Még csak másfél éves a fiunk, még nagyobb kiránduláson nem voltunk vele, de mondtam a férjemnek ha később megyünk vele kirándulni, teszem azt állatkertbe akkor a gyerek kezére felírnám a telenfonszámunkat, arra az esetre ha elveszne. Erre kikelt magából hogy olyan biztos hogy nem fog előfordulni, mert egy jó szülőnél nem veszhet el egy gyerek. Hogy ő úgy fog figyelni a gyerekre hogy nála biztos hogy nem fog elkavarodni és hogy ez mekkora hülyeség.
Tényleg az lenne?
Nézd, ártani nem árthat.
Az én szüleim nagyon is gondosak voltak, mégis elindultam egy apáméhoz hasonló nadrág után egy kórházban. Ott szerencsére visszavitt a pasi, de jó 10 percig pánik volt, hogy hova lettem.
Mi egy vidamparkban vesztettuk el az akkor 3 eves fiunkat.Elkeritett ugralovarbol jott ki,raadasul a felugyelo nyitott neki ajtot.Ez nehany masodperc alatt tortent,a ferjem fonoke integetett nekunk,igy egy pillanatra elfordultunk.Mire visszafordultam a fiam mar sehol sem volt.
Szerencsere emlekezett ra hol parkoltunk, az autohoz ment vissza.Ehhez viszont elhagyta a vidampark teruletet,atment az uton,elsetalt nehany tomott kavezo elott mezitlab, a cipojevel a kezeben egyedul,es senki nem allitotta meg,amig egy baratunk boltja ele nem ert,ahol az autot hagytuk.
Nem lehet szavakba foglalni amit akkor ereztem.Azt hittem megorulok.Hiaba kerdezgettem a vidampark alkalmazottjait es a jaroleloket,nem lattak-e veletlenul egy 3 evest egyedul setalni,senkinek nem tunt fel.Vegul a ferjem rohant vegig az utvonalon ahol jottunk,o talalta meg.A fiam a leheto legnagyobb nyugalommal vart minket az autonal.
Azt hittem,hogy ilyen velunk nem tortenhet,de azota kimondottan jo otletnek tartom a karkotot a telefonszammal.
5 éves volt a fiam amikor majálison akkora tömeg volt, hogy hiába fogtam a kezét, elsodorták mellőlem .
Akkor nagyon jól jött volna, ha van egy ilyen karkötő a csuklóján a telefonszámommal
Nekem egyszer az öcsém veszett el,bár már rég volt,10 évvel ezelőtt.Anyukám akkor úgy csinálta,hogy az öcsémnek volt egy imádott baseball sapkája,és abba írta bele a telefonszámát,és a nevét.Mikor eltűnt,akkor is rajta volt a sapka.Elmondtuk neki,hogyha gond van,eltűnne vagy bármi,akkor a sapkába van anya neve,és száma.
Mikor elveszett,és megtalálta egy férfi,akkor elmondta neki,hogy anya száma,és neve van a sapkába,és felhívták anyukámat,és szerencsére nem lett gond.
Szerintem nem hülyeség,de én is a karkötőre szavazok inkább.
mindkettőtöknek igaza van. ha figyeltek rá azért egy állatkertben nem nagy ördöngősség nem elveszíteni :) főleg ha ilyen kicsi, többnyire apa nyakában ül vagy babakocsiban vagy épp a kezét fogod :)
viszont neked is tök igazad van, én egy piacon hagytam el a fiamat :( 1 éves volt, nekem meg csak 2 kezem, egyikben a vásárolt cuccok, másik kezemmel meg fizettem, így elengedtem... szerencsére 1 perc múlva a karjában hozta egy nő, hogy nem hiányzik-e a gyerek :)
szóval tényleg egy pillanat lehet az egész.
én amúgy megtanítottam a gyereknek amint tudott beszélni a nevünket, címünket, most már a telefonszámomat próbálom neki tanítgatni, de ez nem igen akar összejönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!