Szerinted ez hülyeség vagy apuka gobdolkodik rosszul?
Még csak másfél éves a fiunk, még nagyobb kiránduláson nem voltunk vele, de mondtam a férjemnek ha később megyünk vele kirándulni, teszem azt állatkertbe akkor a gyerek kezére felírnám a telenfonszámunkat, arra az esetre ha elveszne. Erre kikelt magából hogy olyan biztos hogy nem fog előfordulni, mert egy jó szülőnél nem veszhet el egy gyerek. Hogy ő úgy fog figyelni a gyerekre hogy nála biztos hogy nem fog elkavarodni és hogy ez mekkora hülyeség.
Tényleg az lenne?
Köszi a válaszokat! Ezt a karkötő témát nem is ismertem, de mégsem akkora butaság, ha létezik. :)
Egyébként ismétlem, nem a másfél évesen vetném be ezt. Hanem KÉSŐBB.
Istenem ,nem en vagyok a kerdezzö de KÖSZI a tippet.
A fiam 2 eves es tutti hogy alkalmazni fogom.
Most kezdödik majd ez az idöszak nälunk is....
Nemcsak a gyerekek mozgékonyak, de sajnos előfordulhat, hogy rendezvényen egy lépéssel odébb van, pár ember megy mint a birka, akár a szülő és a gyerek közé, egy pillanat és már nem látjuk egymást.
Egy rémült gyerek pedig nem fog hideg fejjel odaállni senki elé, hogy elvesztem, Kovács Pistike vagyok a Nefelejts utca 14-ben lakom és édesanyám mobilszáma 06-xx-xxxxxxxxxx, akkor sem, ha otthon az álmából felkeltve is szépen mondja. Ismerek felnőttet, aki vészhelyzetben a mentőket hívva nem tudta elmondani hol laknak, de nekem is volt balesetem, a segélyhívót hívtam, de képtelen voltam értelmesen elmondni,hogy hol történt a baleset. Próbáltam visszaemlékezni, hogy hányas az a busz, amelyiknek a megállója közel volt és naponta utaztam rajta, de nem jutott az eszembe.
Úgyhogy nem elég arra építeni, hogy az okos kisgyerek majd szépen elmondja a rendőrbácsinak anya telefonszámét, mert meg lesz rémülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!