Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerinted ez hülyeség vagy...

Szerinted ez hülyeség vagy apuka gobdolkodik rosszul?

Figyelt kérdés

Még csak másfél éves a fiunk, még nagyobb kiránduláson nem voltunk vele, de mondtam a férjemnek ha később megyünk vele kirándulni, teszem azt állatkertbe akkor a gyerek kezére felírnám a telenfonszámunkat, arra az esetre ha elveszne. Erre kikelt magából hogy olyan biztos hogy nem fog előfordulni, mert egy jó szülőnél nem veszhet el egy gyerek. Hogy ő úgy fog figyelni a gyerekre hogy nála biztos hogy nem fog elkavarodni és hogy ez mekkora hülyeség.

Tényleg az lenne?

2014. márc. 16. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kid-up karkötőt használtunk, és egyáltalán nem hülyeség.
2014. márc. 16. 23:38
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ezt a karkötő témát nem is ismertem, de mégsem akkora butaság, ha létezik. :)

Egyébként ismétlem, nem a másfél évesen vetném be ezt. Hanem KÉSŐBB.

2014. márc. 17. 06:45
 13/19 anonim ***** válasza:
pl ez: [link]
2014. márc. 17. 07:00
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet.5évesen vesztem el egy piacon,rendőr talált meg.megmondtam a nevem és bemondták a hangosbemondóba.monduk ha betoji lettem volna és meg se mukkanok nem tudom hogy találták volna meg a szüleim ilyen gyorsan.
2014. márc. 17. 08:03
 15/19 anonim ***** válasza:
én már írtam rá a nyíregyházi vadasparkban a telefonszámom a karjára.ártani nem árt.olyan mozgékonyak ezek a gyerekek,egy pillanatra nem figyel az ember,és eltűnnek.az összes adatát tudja egyébként a fiam(4,5) éves,de a telefonszámomat nem.így ha elveszett volna,egyszerű lett volna.bár nagyon figyelek rá,de így nyugodtabb voltam
2014. márc. 17. 08:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Abszolút nem hülyeség. Sétált már ki 3 éves gyerek az állatkertből, úgy hogy végül az autópályán találták meg...
2014. márc. 17. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 6 éves, de pl. börzén nagyon sokan tudnak lenni, és mivel általában felnőttek, csak egy percre elfordul az ember, már el is nyelte a tömeg. Nem volt rá még példa, de én a zsebébe teszem a nevem és a számom, és meg van neki hagyva, hogyha véletlen nem talál engem, akkor menjen oda egy áruló anyukához és mondja meg, hogy elveszett és hívjanak fel. Így én is nyugodtabban nézelődök, de mondom még nem fodult elő egyszer sem, hogy elveszett, de az ördög nem alszik :)
2014. márc. 20. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Istenem ,nem en vagyok a kerdezzö de KÖSZI a tippet.

A fiam 2 eves es tutti hogy alkalmazni fogom.

Most kezdödik majd ez az idöszak nälunk is....

2014. aug. 2. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Nemcsak a gyerekek mozgékonyak, de sajnos előfordulhat, hogy rendezvényen egy lépéssel odébb van, pár ember megy mint a birka, akár a szülő és a gyerek közé, egy pillanat és már nem látjuk egymást.

Egy rémült gyerek pedig nem fog hideg fejjel odaállni senki elé, hogy elvesztem, Kovács Pistike vagyok a Nefelejts utca 14-ben lakom és édesanyám mobilszáma 06-xx-xxxxxxxxxx, akkor sem, ha otthon az álmából felkeltve is szépen mondja. Ismerek felnőttet, aki vészhelyzetben a mentőket hívva nem tudta elmondani hol laknak, de nekem is volt balesetem, a segélyhívót hívtam, de képtelen voltam értelmesen elmondni,hogy hol történt a baleset. Próbáltam visszaemlékezni, hogy hányas az a busz, amelyiknek a megállója közel volt és naponta utaztam rajta, de nem jutott az eszembe.

Úgyhogy nem elég arra építeni, hogy az okos kisgyerek majd szépen elmondja a rendőrbácsinak anya telefonszámét, mert meg lesz rémülve.

2014. aug. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!