Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez csak szerintünk normális?...

Ez csak szerintünk normális? Nektek ez belefér, vagy nem normális?

Figyelt kérdés

A lányom apja és én lassan 2 éve élünk külön. Jóban vagyunk, szerencsére normális viszonyban maradtunk. Általában heti 2x viszi el a gyereket. Ilyenkor kicsit beszélgetni szoktunk. Nem csak a gyerekről, munkáról, vagy egyebekről is. A héten egyik nap ügyet intézett, utána jött a kislányért. Mivel gyönyörű idő volt, mi addig kimentünk sétálni. Amikor megérkezett az apja, akkor még kicsit kint maradt velünk sétálni, utána vitte csak el. Az én parom szerint ez beteges, nem normális, hogy ilyen viszonyban vagyunk. Szerinte túl sokat vagyok a volt férjemmel, szerinte le kellene tudni egy szia-sziával a gyerek átadást.

Másoknál ez hogy van? Az én ismerőseim között szerencsére akad pozitív példa, de a párom folyton azt mondja, hogy ez csak nekem normális.

2014. márc. 16. 19:36
1 2
 1/19 Jégtánc ***** válasza:
90%
Szerintem teljesen normális.Nálunk simán belefér.A férjem nem féltékeny a volt férjemre.
2014. márc. 16. 19:40
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

szerintem ez teljesen normális sőőt nagyon jó hogy ilyen jóban tudtatok maradni!

Sajnos azt kell mondjam ez később vitaforrás lehet még az új pároddal!

2014. márc. 16. 19:44
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is normális, de valahol megértem a párodat is, hiszen a gyerek az egy nagyon erős kapocs, és sokan inkább megpróbálják újra együtt a gyerek kedvéért.

Persze gondolom nálatok nincs erről szó, de a párodban biztosan benne van azért a félsz, még ha alaptalan is.

Én ismerek olyat is, akik válás után több évvel még nyaralni is elmentek hármasban a gyerekkel és az ex-szel, és nem történt köztük semmi, de akkor a lánynak nem volt párja, a fiúnak nem tudom, hogy volt-e.

2014. márc. 16. 19:45
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Féltékyeny a párod!

Pedig ez a normális, ha megtudjátok beszélni a dolgokat, mert az ő gyereke is, neki is tudnia kell mi van a gyerekkel...

2014. márc. 16. 19:55
 5/19 anonim ***** válasza:
80%

5 éves volt a fiam mikor szétköltöztünk. Minden szabadnapján ő ment érte, volt kulcsa a lakáshoz, hazavitte és ott volt este 8ig. Úgy,hogy neki akkor már volt barátnője. Azóta 7 év telt el. Én férjhez mentem született 2 gyermekem. A fiam apjával barátnőjével nagyon jó a kapcsolatunk. Együtt járunk balatonra, fesztiválokra, együtt tartjuk a fiúnk szülinapját. A második házasságomból született gyerekeket felköszöntik névnapkor, szülinapkor, karácsony mikuláskor.

Szóval nálunk a kezdeti lelkesedés megmaradt és ez így van jól.

Jobb így a gyereknek is. Igaz, hogy az ismerőseim el nem tudják képzelni, hogy mitől működik ez így.

De intelligens emberek vagyunk, válni így is lehet. Miért is haragudjunk? Hiszen annak idején valamiért egymást választottuk, és 12 évig együtt voltunk.

2014. márc. 16. 20:19
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

5. válaszoló vágyok

Azt kifelejtettem, hogy a legkisebbnek a volt férjem lesz a keresztapja

2014. márc. 16. 20:20
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen normális. Nekem nicns közös gyerekem az exemmel és most sajna külföldre kényszerült, de előtte rendszeresen találkoztunk és most is mikor hazalátogat találkozunk, beszélgetünk pár órát.
2014. márc. 16. 21:17
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Pedig ez lenne a normális, ez a gyerek érdeke.

Az nem normális, hogy a szülők utána a saját sérelmüket nézik és nem képesek normálisan kommunikálni.

2014. márc. 16. 23:37
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Szomorú, hogy így látja, mert ez lenne a normális. Nagyon jó a gyereknek, hogy azt látja a szülei tudnak beszélgetni a válás ellenére is.
2014. márc. 17. 05:12
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Jó olvasni, hogy másoknál is hasonló a helyzet. A jelenlegi párom folyton azt az ismerősét hozza fel példának, ahol apuka felszól kapu telefonon, hogy megérkezett, anyuka pedig leküldi a gyereket. Szerintem ez a nem normális.
2014. márc. 17. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!