Nem bírok a 3 évesemmel?
Kezdek megőrülni a fiamtól. Okos, aranyos, imádnivaló, de sokszor szófogadatlan. Rájön az 5 perc, ami aztán végigkíséri az egész napunkat, és egyszerűen nem bírok vele. Nem használ a szép szó, a kiabálás sem, a játékmegvonás, zsarolás, és megvolt a popsira csapás is, semmit nem ér. Büntisarokba bevonul önként és vígan megvárja amíg kijöhet, ennek sincs értelme.
Nem tudom mit rontottam el, mindig próbáltam ésszerű határokat felállítani, és mindig dícsérem ha szépen viselkedik vagy csinál valamit.
Néha már teljesen kivagyok idegileg, nulla a türelmem, és félek hogy valamit nagyon-nagyon elrontottam.
Szeptembertől megy oviba, reménykedhetek, hogy ott kicsit beáll majd a sorba?
Nem is tudom miért írtam ki ezt a kérdést, tudom nem láttok bele az életünkbe, de talán ha vannak itt sorstársak, vagy akiknek sikerült pozitív irányba terelni a dolgokat, azt szívesen meghallgatnám.
Köszönöm, hogy elolvastatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!