Nektek is hisztis a 3,5 év körüli fiatok? Én most nem igen bírok vele.
Figyelt kérdés
Eszméletlenül akaratos. Oviban ő a legjobb fiú a csoportban, semmi rosszat nem csinál és nem mond. Itthon meg, mint akit elvágtak...Rosszalkodik, piszkálja a nővérét, veszekednek, verekednek. Ha rászólok, akkor meg én vagyok a rossz és hisztizni kezd. Vagy éppen meg akar ütni és ha rácsapok ilyenkor a kezére vagy a lábára, még neki áll feljebb, hogy miért kapta.Múltkor guggoltam és hátulról valahogyan vesén rúgott, mert előtte rászóltam. Ilyenkor rettentően mérges vagyok, mert tudom, hogy az ilyet nem szabad hagyni. Mit csináljak vele??2014. márc. 26. 13:55
1/1 anonim válasza:
Ha megütöd, akkor hogy akarod vele megtanítani, hogy ő ne üssön? Ő téged másol! Persze, hogy nem érti, hogy ha anya így oldja meg a konfliktust, akkor neki miért nem szabad így?
Minél határozottabb, következetesebb vagy, annál hamarabb elmúlik ez a korszak. Maradj higgadt és szeretetteljes! Nehéz, de ne aggódj, mindenki átmegy ezen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!