Miért kell pelenkára kisgatyát húzni?
Nagyon jót írtak előttem.
Ami még eszembe jutott- homokozóban pl. egy hajszálnyival higiénikusabb, illetve nem megy bele talán a pelenkába annyira a homok, piszok. Ilyen nagyok már mennek mindenfelé.
Szerintem nincs vele semmi baj- sokkal jobb ötletnek látom, mint azt, amikor csak az egy szál pelenka van :)
Egy üzletközpont pelenkázójában láttam, hogy egy anyuka a kisfia pelusára gatyót húzott, és arra még a rövidnadrágot. Na, mindegy nekem akkor is furcsa volt. Nekem lányom van, és ha kisruhát adok rá, akkor én is húzok a pelusára bugyit (nem szeretem, ha kivillan a pelus). De egy kisfiúnak, akin van rövidnadrág, arra minek még egy kisgatya is (főleg ilyen melegben)? Mindegy, az ő dolga, csak gondoltam megkérdezem, ki mit gondol!
Köszi a válaszokat!
Amikor már nem hordott body-t, akkor adtam rá én is, hogy tartsa jobban a pelust. Vékony a fiam is, és könnyen lecsúszott róla a pelus.
Itthon meg sokszor volt úgy, hogy egy szál pelus, rajta egy olcsó alsónaci, hogy összetartsa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!