Mosható pelenkára állami támogatást hogyan lehet igényelni?
Figyelt kérdés
mosható , pelenka2014. ápr. 30. 12:30
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Miért gondolod, hog lehetne?
2/8 anonim válasza:
Nem tudom moshatóra van-e, egyes inkontinencia betétekre és matracvédőkre tudom elképzelni. Az úgy működik, hogy az orvos felírja és a recept alapján kapod meg támogatott áron.
4/8 anonim válasza:
Gyerekekre szerintem ilyesmi nem jár. Tartósan beteg felnőttek esetében tudom én is elképzelni. Akkor már a gyógyászati segédeszköz kategóriába esik.
5/8 anonim válasza:
Sehogy nem lehet igényelni! Honnan veszed ezt???
Tartósan beteg felnőttre lehet gyógyszertárban kapható nadrágpelenkát meg egyéb gyógyászati segédeszközt. De például egyik ismerősöm 7 éves autista kislánya is közgyógyra kapja.
Egészséges babákra nem lehet! De moshatót egyébként sem!
6/8 anonim válasza:
Egészségpénztárra lehet elszámolni a pelenkát, én nem moshatózok, hanem eldobhatósat veszek és EP számlát kérek ról.
7/8 anonim válasza:
Ha jól tudom ilyet államilag nem adnak Magyarországon. Önkormányzati támogatás szórványosan előfordulhat, egy ilyenről tudok, Budapest VI. kerületi önk., bizonyos feltételek megélte esetén utólag, számla bemutatása után térítenek. Részletek:
8/8 anonim válasza:
Önkormányzat függő, hogy hol és milyen módon, mire adnak támogatást. Érdeklődd meg a hozzátok tartozó önkormányzatnál, hogy nálatok van-e ilyen lehetőség.
Illetve ezt a topicot javaslom átolvasni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!