Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti már leszoktattátok 2 év...

Ti már leszoktattátok 2 év körüli gyereketeket a pelenkáról? Hogy ment? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Minden praktika ötlet érdekel? Ha nem, akkor még nem is próbáltátok vagy felhagytatok vele?
2014. júl. 13. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2lanyom van! A nagy 22hosan hagyta el a pelust ő akarta! Folyamatosan levette jött velem mindig a mosdoba! 2dik szuletesnapjara ejjelre is elhagytuk a pelust! Eleinte gyakran bilire ultettem, ha sijerrel jártunk megtapsoltam mutattam h szuper! Tetszett neki igy ez osztonozte! Ha bakeset történt nem szidtam csak mondtam ha esetleg érzi akkor előbb szóljon de semmi baj nincs ez mindenkivel meg esik! A hugi most 21honapos nappalra 1hete hagytuk el a pelust! Ha keri a pelenkát akkor rá adom hisz semmivel sincs elkesve! Csak türelem! Ha ugy látod h nem elég érett hozzá akkor várj be erőltesd! Sok sikert! :-)
2014. júl. 13. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
2 éves volt májusban a kisfiam, már tobbszor probáltam-levettem rola a pelust és bugyit adtam rá, de semmi eredménye nem volt, bepisilt egy csomoszor és még csak rá se akart ulni a bilire, gondolom nem érett rá, várok vele. A lányom 3 éves kora elott 2 honappal szokott le a pelusrol.
2014. júl. 14. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
2,5 évesen magától hagyta el a pelust a kisfiam. Mondta hogy ne adjam rá, szól ha pisi-kaki lesz. Kakis baleset soha nem volt, pisis még 1-2 alkalommal éjjel igen. Talán 2 hét volt amikor hol volt rajta pelus mert kérte, hol nem. Sokat beszéltünk neki arról hogy mi is WC-re ülünk, mindig jött velünk, megnézte, lehúzta.stb. Mondtuk neki azt is, hogy nem mehet oviba ha pelust hord, mert ott már nagy gyerekeke vannak.
2014. júl. 14. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szintén kétlányos anyuka vagyok :)

A nagyobb lányomról 19 hónaposan nyáron levettem a pelust, persze elsőre bepisilt, és nagyon meg is lepődött, második alkalommal már szólt, és csak egy két baleset volt csupán, bezzeg az éjszakai szobatisztasággal szenvedtünk ám rendesen :)

A kicsi 21 hónapos volt most, róla szintén levettem a pelenkát kinn az udvaron, kb másfél hétig mindig bepisilt, de utána ügyesen szólt, úgyhogy azóta ő is szobatiszta.

2014. júl. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!