Ilyen melegben mikor viszitek játszira 2-2,5 év körüli gyereketeket?
Vagy 10-ig vagy 5 után.
7-kor nálunk is fürdés van elvileg,de ezt nyáron sokszor kitoljuk 8-ig is,és 9 körül fekszik le.Belefér szerintem.
ilynkor a délelötti napirenden fordítok!Eddig úgy volt hogy mikor felkeltünk,főztem és utánna indultunk útnak!Mióta bejött a meleg reggel felkelünk,írány a játszó már sokszor 8-kor útnak indulunk majd bolt és a nagymelegben már itthon is vagyunk a hűvös lakásban és akkor főzök!
Délután mi is 4-5 körül megyünk csak ki!
nálunk szerencsée nagyon árnyékos az egyik játszótér,így nyáron oda vittem ennyi idősen.Kilencre megfőztem,aztán 9 óra 5 perckor már a játszin voltunk 11.30-ig.délben már le voltunk mindketten zuhanyozva,és ültünk le ebédelni.délután öttől fél hétig mentünk még le,hétkor már vacsora volt,mert nyolckor alvás.éN nem az a tipus vagyok,aki nyáron még kint van este 8-9-10-kor az utcán egy két éves gyerekkel,bőven elég egy napra 4 óra játszóterezés
a naptej nagyon fontos,nem számít ha ragad bele minden
ha nem lett volna árnyékos játszótér,akkor szerintem én is úgy csináltam volna,mint az egyik válaszoló,hogy 08-10-ig játszótér,tízkor haza,délig főzés,ebéd,aztán alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!