Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti becézitek valahogy a...

Ti becézitek valahogy a gyerkőcötöket?

Figyelt kérdés

Vittem ma a lányom a 15 hónapos oltásra és egy apuka volt a váróban a 2,5 éves kisfiával.

Teljesen ledöbbentem,amikor szólította,hívta magához.

Azt mondta neki,hogy "cicapöszörő".

Csak szerintem gáz már ez a kategória vagy maradi lennék?

Én is mondom néha a lányomnak,hogy "kincsem,gyere csak" stb...de szerintem ez nem olyan vészes.

Ti mit gondoltok?Becézitek őket valahogy?

2014. júl. 3. 20:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nyuszika, Manó, Cicuka, Cica, Lencse, Lencsi (Léna a neve), Cukika, Babó, Puppi

Azért a "durvábbakat" igyekszem nem nyilvánosan használni. Nálam minden belefér, ha hallok valamit, ha az érződik, hogy szeretetből jön.

Apu csótány csapdának hívta a húgomat, mindig jókat kuncogtak rajta. Van akinél kiverné a biztosítékot, nekünk jó emlék maradt, imádják egymást apuval.

2014. júl. 3. 21:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerelmem, Gyönyörű, Életem értelme, Életem szép fénye,Virágom, Cicababa, Gyöngyvorág
2014. júl. 3. 21:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Mi nagyon ritkán szólítjuk a nevén.

Becenevei: Töki, Gombi, Mazsola, Bogyó, Gombóc, Törpi, Törperős,Sz*ros(hát volt h egymás után telepakolt 2 pelust megállás nélkül, szóval ez a név ráragadt, de nem fogjuk sokáig így hívni, most 7 hetes)

Amúgy kettő keresztneve van Péter és Gábor, Hívjuk még a következő neveken: Petya, Pepe, Pega

2014. júl. 3. 21:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Fiam van, muki, muci, sz.rjankó, pöc.ös, manci, manó, cicám, kiscica, manzárd, makaróni. Fura, hogy ennyien mancizzuk a fiúkat. :)
2014. júl. 3. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:

3 gyermekünk van. Vannak olyan beceneveik, amiket nyilvánosan is használunk: kicsim, gyönyörűm, cica, nyuszi, törpi, panni (teljesen máshogy hívják a csajokat)...

És vannak a belső használatúak: szarka, töki, tökfej, pinavirág, kismocsok, gyagyás,

2014. júl. 3. 22:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Én még a kutyámat is becézem a nevéhez nem köthető nevekkel, a férjemet, szüleimet, tesómat is persze. Anyukámnak simán mondom nagy nyilvánosság előtt is hogy Mucifül... szóval biztos hogy a gyerekeim se fogják megúszni :) Egyelőre bogyóknak hívjuk őket, még a hasamban.
2014. júl. 3. 22:04
 17/22 A kérdező kommentje:

:) nagyon aranyosakat írtatok!

Akkor azért máshol is vannak cifrák. :D

2014. júl. 3. 22:36
 18/22 Tica0121 ***** válasza:
1 éves a lányom. Leggyakrabban Lencsibabának hívjuk (Lenke a második neve) de gyönyörűm, kincsem, manóm, törpém is szokott lenni. Édesapám az első lányunokáját nemes egyszerűséggel aranypinámnak szólította, erről már csaknem teljesen sikerült leszoktatni, de a férjem is néha nyakigszarnak nevezi! :)
2014. júl. 4. 10:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Pipi. 2 éves kisfiú, úgyhogy ezt csak családon belül használjuk. A férjem kezdte újszülött korában, aztán rám is átragadt, de szerintem lassan leszokunk azért róla, mert nem hiszem, hogy tetszeni fog neki. Nyilvánosan igyekszünk a nevén szólítani. Persze ilyen, hogy drágám, manó, kicsim előfordul, de az vállalható.
2014. júl. 4. 10:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Persze, tök hülye kifejezéseket szoktam mondani neki...és a szokásosak, pl. Tündérbogyó, Cicafiú, Macskoszka, és egyéb baromságok. Lassan le kell szoknom róla, mert fiú.
2014. júl. 4. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!