Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti becézitek valahogy a...

Ti becézitek valahogy a gyerkőcötöket?

Figyelt kérdés

Vittem ma a lányom a 15 hónapos oltásra és egy apuka volt a váróban a 2,5 éves kisfiával.

Teljesen ledöbbentem,amikor szólította,hívta magához.

Azt mondta neki,hogy "cicapöszörő".

Csak szerintem gáz már ez a kategória vagy maradi lennék?

Én is mondom néha a lányomnak,hogy "kincsem,gyere csak" stb...de szerintem ez nem olyan vészes.

Ti mit gondoltok?Becézitek őket valahogy?

2014. júl. 3. 20:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Persze, két fiam van, és elég ciki neveken szólítom őket (igyekszem leszokni): Mucika, Cica, Cicamica, Töki, Sz..ros - ezt nem írom le rendesen mert a moderátorok törlik a válaszomat :)
2014. júl. 3. 20:25
 2/22 anonim ***** válasza:

Óóóó, mindig másképp: csodacsibe, pindurcsodagyönyörű, cukika, cukk, édibédi, manci (fiaim vannak), aladár, kisbéka, töki, kicsim, kincsem, édes, szerelmem, berci marci, éhes törpe ami épp jön. EGyáltaán nem tartom gáznak, habár mi néha "szinkronizáljuk" a gyerekinket, és hát néztek már ránk furcsán.. :-D

De én úgy vagyok vele, hogy ez az idő nem jön vissza, nekünk így jó, más meg csinálja úgy, ahogy neki jó. Ennyi. :-) Mi nagyon le tudunk menni a gyerekek szintjére és jól elszorakoztatjuk egymást.

Szerintem nincs ebben semmi, majd ha nagyobbak lesznek és nem lesznek ilyen cukik, akkor maradok "csak" a sima beceneveiknél.

2014. júl. 3. 20:43
 3/22 anonim ***** válasza:
Cukika, Kisbéka, Édes nálunk is van :) 1. vagyok. Nyilvánosan még használom őket, de ritkán, talán csak a Cica a gyakori, de ha ciki lesz már nekik akkor abbahagyom.
2014. júl. 3. 21:07
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Bogyó, Babóca, Manó, Édes kis babám, Toka Mári, Pufi fánk, Gombafej, Pöffeteg gomba stb. stb. Imádjuk a kislányunkat a férjemmel, ő a szemünk fénye és csupa szeretetből használjuk neki ezeket a beceneveket, és illenek is rá. :-) Az igazi nevén szinte nem is szólítjuk. :-)

Nem vagy maradi, csak mást gondolunk erről a dologról. Lehet nekünk meg az a furcsa ami neked természetes :)

2014. júl. 3. 21:11
 5/22 anonim ***** válasza:
A fiamnak is rengeteg beceneve van,de azért orvosnál és nyilvános helyen nem hívom pl gombóc artúrnak :D pedig van egy pár,pl: pufi,pufák,csibi,csipiri,cica,manó,bogykó,Ádili,maki stb...
2014. júl. 3. 21:16
 6/22 anonim ***** válasza:
Nyúlbuli, Szuszmák, Prüntyüp, Alacsony.
2014. júl. 3. 21:21
 7/22 anonim ***** válasza:
Mi Manónak szólítjuk sokszor. Szerintem nyilvános helyen is hívtam már így.
2014. júl. 3. 21:23
 8/22 anonim ***** válasza:
Kicsikém, Manó, Mancúr, Manci, Túrórudi... pedig kisfiú. :)
2014. júl. 3. 21:38
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerelmem, Gyönyörű, Életem értelme, Életem szép fénye,Virágom, Cicababa, Gyöngyvorág
2014. júl. 3. 21:44
 10/22 anonim ***** válasza:
Persze, 5 éves már a kisfiam, de nagyon sok beceneve van. Nem csak a nevén szólítom nyilvános helyen. Szoktam cicámnak, törpének, bogyónak mikor mi jut az eszembe. Jókat nevet rajta. Mostani beceneve, amin nagyokat nevet a "bogyó bogyójevics".
2014. júl. 3. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!