Elvinnétek 2.5 éves gyerkőcötöket ilyen időben egy uszodába/fürdőbe?
Azt találtam ki hogy elmennék a helyi fürdőbe lazítani, lányom is élvezné, csak félek, ne hogy megfázzon ha jövünk ki.
De muszáj lennék egy kicsit lazítani, 2.5 éve, csak egyszer volt tőlünk külön 3-4 óra hosszát, amikor apósom temetésén voltunk.
Gondoltam egy wellness hétvégére, de ezt nem engedhetjük meg magunknak. Nekem az is megfelelne ha egy napot itthon tölthetnék, egyedül, pihenéssel. De sajnos ez sem megoldható. Így csak a fürdő maradt. De félek hogy megfázik. Mit gondoltok?
Köszönöm.
Én is így gondoltam, de voltak már akik babaúszás után megszólítottak, hogy télen miért viszem ilyen helyre.
Szia, mi vasárnap voltunk a 3 évesemmel és a 8 hónaposommal élményfürdőben.
Nem fáztak meg!
A fürdőben meleg van, a probléma a kocsiba beszállással van.
Amikor felöltöztünk, a férjem előrement, kocsival a bejárat elé állt, így a gyerekekkel már a felfűtött meleg kocsiba szálltunk be.
Persze minden elővigyázatosság ellenére megfázhat egy gyermek, de ha csak otthon ülünk a 4 fal között, azzal sem teszünk nekik jót.
Szerintem menjetek nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!