Mit tehetnék, hogy ne kapjon napszúrást?
Hétfőn indulunk nyaralni. Tengerpart, forróság, 40-45 fok.
A 18 hónapos lányunk viszont nem tűri meg a fején a sapkát.
Semmilyet se. Sem a kalapot, sem a baseball sapkát, sem a megkötöset, sem a kendőt semmit. Félek, hogy napszúrás kap majd. Mit tehetnék?
Van másnak is ilyen gyermeke? Minden ötletet szivesen fogadok!
Ööö... Most, hogy gondolkodom szerintem idén egyszer sem volt, még csak 40 fok sem, max. 35, de az is ritkán. Most lejjebb ment a hőmérséklet, de 45 fok idén még nem volt, mikor voltak a barátaid, tavaly?
A csapvízzel én csak tanácsot adtam, ha nem akartok fosni az egész nyaralás alatt. De, ha te jót nevetsz rajta, akkor a szíved joga. Amúgy melyik szigetre mentek?
Amúgy jövőhéten szép napod időnk lesz, kb. 30 fokkal. Azért nem árt a gyereknek sapka és naptej, de nem lesz sem 40, sem 45 fok, be is fújnák a hőségriadót, nem is lenne hova elmenjetek, mert mindent bezárnának:)
Előny, ha beszéltek franciául. Vagy nem?D:
Ja, és ne alkudozz semmiért, mert kinevetnek, gazdag túristákhoz vannak szokva.
Valószínűleg tényleg nem volt 40 fok, csak a 80%-os páratartalom kicsit összezavarhatta őket.
Írtam az előbb melyk részére megyünk. Alkudozni nem fogunk, szerencsére nem kell, ezért is írtam, hogy nem fogunk csapvizet inni.
Elhiheted, ha ide megyünk nyaralni nem pár százezret keresünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!