2,5évesetek ismeri a színeket?
Az én lányom a rózsaszínen és a lilán kívül mást nem igazán ismer :( Mindennap gyakoroljuk, de keveri őket. Pirosra kéket mond és fordítva, meg az összesre mást mond. Pedig okos értelmes kislány, nagyon szépen beszél.
Nagyon nagy baj ez?
Figyelj, szerintem semmi baja a gyereknek, nem lóverseny ez!
Az enyém például ismeri már régóta (két éves) de van amikor direkt keveri, csak hogy újra elmondjam neki melyik melyik, vagy éppen olyan a kedve...
Szerintem a tied is ismeri az összeset már csak valamiért direkt nem mondja. Például a fiam mostanában mindenre azt mondja hogy kutya holott pontosan tudja, hogy az nem kutya. Az unokatestvérem lánya egy időben mindenre azt mondta, hogy barna.... szerintem ez életkori sajátosság!
6. vagyok. Szóval, ahogy az 5. írja, pontosan. :)
Az, hogy ismeri a színeket, nem ugyanaz, mint megnevezni. Tedd próbára szerintem, hogy szórakozik-e, mert hajlamosak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!