Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jatszoteren hogy oldjatok meg...

Jatszoteren hogy oldjatok meg a "nagydolog" kerdest?

Figyelt kérdés
Termeszetesen szobatiszta gyermekitek eseten erdekelne, hogy ha a kicsire rajon a szapora, vagy csak ugy nagydolga van varatlanul, es nem birja ki hazaig, mit csinaltok? Nekem meg nem szobatiszta a fiam, de a baratnom igy jart a kislanyaval (varatlan hasmenes), es az egyik jatszoteri bokorban oldotta meg. El nem takaritotta, amin en kicsit megbotrankoztam, de el is gondolkodtatott, hogyan lehet ezt kulturaltan megoldani szerintetek? Baratnom szerint en is leszek majd biztos ilyen helyzetben, ahogy masok is, ugyhogy ne vagjak olyen arcot! Azert en szeretnek erre felkeszulni valahogy, ezert legyszi irjatok, ti mit csinaltok ilyenkor?
2014. jún. 20. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez most durván hangzik, de úgy, mint a kutyáknál. Bokor, aztán felszedem zacsival. Van nálunk törlőkendő meg víz, kézmosáshoz. Egyszer nem volt nálam semmi, és szerencsére erdős részen voltunk, de nekem nagyon ellenemre van a szemetelés, de nem tudtam nem otthagyni.

Azóta ilyen "felszerelés" van nálam, egyszer kellett alkalmazni.

Hál' Istennek, a fiam egyre nagyobb, most már kibirja egy közeli lehetőségig, de azért vannak kellemetlen pillanatok. Pl. a "f'ást, hogy tudná visszatartani egy gyerek ha úgy adódik nem tudsz mit csinálni, akár játszón vagy akár nem. Nem tudom mit csinálnék.

A pisilésnél amúgy nem csinálok nagy ügyet a dologból. Ha kell neki, én a játszó mellett is engedem, de úgy, hogy kimegyünk kerítésen kívülre , bokros részhez. Ez nem botránkoztat meg. Sokan két gyerekkel vagyunk, mire összeszedném a játékokat, a két gyereket és felcaplatnánk a 3.-ra, addig 100x bepisilne a gyerek.

2014. jún. 20. 23:56
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Hat en mindig vittem papir bilit. Pisileshez is.
2014. jún. 21. 05:41
 13/19 anonim ***** válasza:
ahol én lakom ott van ingyenes rendes wc játszotéren.
2014. jún. 21. 07:39
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

"olyan meg nincs hogy semmi előjel nélkül megy a gyerek hasa"

Ó, dehogynem. Én pár hete nyaltam be valami vírust, konkrétan egy enyhe csikarás és egyszerűen nem értem ki a 3 méterre levő mosdóig. Pedig felnőtt vagyok és semmilyen szervi vagy egyéb bajom sincs.

De hányós vírussal is jártam már ugyanígy, ott egy méter hiányzott a wc-hez, így egyenletesen beterítettem mindent körülötte.

2014. jún. 21. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
miért is kellett lepontozni,mert nem kakiltatom is fosatom a gyereket a játszótér mellé??
2014. jún. 21. 10:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat, tapasztalatokat, mindenkit felpontoztam/felpontozok mindig, mert szamomra minden valasz hasznos! Egy ilyen papirbilit en is beszerzek majd! Annak en sem vagyok a hive, ha a jatszoteren pisilnek, kakilnak a gyerekek, es ugy vagyok vele, hogy azert keritesen kivulre legalabb kivinnem.
2014. jún. 21. 12:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Vagy egy közeli kávézó,cukrászda,étterem veszünk egy innivalót miután elment wcre és meg van oldva
2014. jún. 21. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:

nállunk az egyik játszótér mellett pont van egy sportpálya ahol van nyilvános wc így odaszoktunk járni!A másik játszótér mellett meg hatalmas nagy erdő így oda szoktam kivinni de én is papírtörlővel felszedem,beteszem egy nejlonzacsiba és kidobom a kukába!

ha ezek a lehetőségek nem lennének a játszótér mellett akkor én is beszereztem volna már egy papírbilit!

2014. jún. 21. 14:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére van egy mobil wc a játszótéren. Ha nem lenne, akkor a játszótéren kívülre vinnem egy bokorba, mert a játszótér a város határán van egy mező szélen, ami ugyancsak szerencse.
2014. jún. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!