Jatszoteren hogy oldjatok meg a "nagydolog" kerdest?
Ez most durván hangzik, de úgy, mint a kutyáknál. Bokor, aztán felszedem zacsival. Van nálunk törlőkendő meg víz, kézmosáshoz. Egyszer nem volt nálam semmi, és szerencsére erdős részen voltunk, de nekem nagyon ellenemre van a szemetelés, de nem tudtam nem otthagyni.
Azóta ilyen "felszerelés" van nálam, egyszer kellett alkalmazni.
Hál' Istennek, a fiam egyre nagyobb, most már kibirja egy közeli lehetőségig, de azért vannak kellemetlen pillanatok. Pl. a "f'ást, hogy tudná visszatartani egy gyerek ha úgy adódik nem tudsz mit csinálni, akár játszón vagy akár nem. Nem tudom mit csinálnék.
A pisilésnél amúgy nem csinálok nagy ügyet a dologból. Ha kell neki, én a játszó mellett is engedem, de úgy, hogy kimegyünk kerítésen kívülre , bokros részhez. Ez nem botránkoztat meg. Sokan két gyerekkel vagyunk, mire összeszedném a játékokat, a két gyereket és felcaplatnánk a 3.-ra, addig 100x bepisilne a gyerek.
"olyan meg nincs hogy semmi előjel nélkül megy a gyerek hasa"
Ó, dehogynem. Én pár hete nyaltam be valami vírust, konkrétan egy enyhe csikarás és egyszerűen nem értem ki a 3 méterre levő mosdóig. Pedig felnőtt vagyok és semmilyen szervi vagy egyéb bajom sincs.
De hányós vírussal is jártam már ugyanígy, ott egy méter hiányzott a wc-hez, így egyenletesen beterítettem mindent körülötte.
nállunk az egyik játszótér mellett pont van egy sportpálya ahol van nyilvános wc így odaszoktunk járni!A másik játszótér mellett meg hatalmas nagy erdő így oda szoktam kivinni de én is papírtörlővel felszedem,beteszem egy nejlonzacsiba és kidobom a kukába!
ha ezek a lehetőségek nem lennének a játszótér mellett akkor én is beszereztem volna már egy papírbilit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!