Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jatszoteren hogy oldjatok meg...

Jatszoteren hogy oldjatok meg a "nagydolog" kerdest?

Figyelt kérdés
Termeszetesen szobatiszta gyermekitek eseten erdekelne, hogy ha a kicsire rajon a szapora, vagy csak ugy nagydolga van varatlanul, es nem birja ki hazaig, mit csinaltok? Nekem meg nem szobatiszta a fiam, de a baratnom igy jart a kislanyaval (varatlan hasmenes), es az egyik jatszoteri bokorban oldotta meg. El nem takaritotta, amin en kicsit megbotrankoztam, de el is gondolkodtatott, hogyan lehet ezt kulturaltan megoldani szerintetek? Baratnom szerint en is leszek majd biztos ilyen helyzetben, ahogy masok is, ugyhogy ne vagjak olyen arcot! Azert en szeretnek erre felkeszulni valahogy, ezert legyszi irjatok, ti mit csinaltok ilyenkor?
2014. jún. 20. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet f.sást eltakarítani? Letörölgeti a bokor leveleit nedves ronggyal?
2014. jún. 20. 22:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom! :) Leszorja homokkal esetleg! Ezert erdekelne nehany otlet!
2014. jún. 20. 22:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Amugy mar mindegy is, hogy o hogy oldotta meg, a kerdesem az, ti hogy oldjatok meg az ilyet. Koszonom ha valaszoltok!
2014. jún. 20. 22:12
 4/19 anonim ***** válasza:
Papírbili?
2014. jún. 20. 22:13
 5/19 anonim ***** válasza:
nálunk egyszer jött rá a kaka,de szerencsére nem fosós volt,egyben maradt:) így törlőkendővel fel tudtam szedni és kidobtam a kukába.amúgy egy bokor mögé bújtunk.
2014. jún. 20. 22:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tartottam magamnál papírbilit, aminek ilyen nejlon belseje volt. De nem volt rá szükség. Egyszer viszont bekakilt a gatyóba, még a szobatisztaság elején. Mivel nagyon összekente magát, egy zacsiban kidobtam az alsót, volt nálam törlőkendő és váltás ruha, de elég kellemetlen volt.
2014. jún. 20. 22:21
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

én már azon is kivagyok akadva, hogy sokan a játszótéren pisiltetik a gyereküket, de hogy oda fosatja? már bocsánat, de nyilván valami baci okozta a tarthatatlan problémát, holnap meg majd a kis 1,5 évesek lapáttal turkálják?

mi a francért nem lehet kimenni a játszótér mellé? általában a kerítésen túl tele van minden kutyakakával, szerintem pont elfér ott még egy gyereké is akár, ha már a kutyákét toleráljuk.

na de bent a játszótéren???

teljesen el vagyok hűlve!

2014. jún. 20. 22:50
 8/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem jártunk így,mert már be van nála állva,hogy mikor szokott rájönni,olyan meg nincs hogy semmi előjel nélkül megy a gyerek hasa,ha reggel látom,hogy valami nem stimmel akkor nem viszem messzire.Kérdésedre válaszolva azonnal hazavinném.
2014. jún. 20. 23:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat, mindenkinek ment a zold kez, aki vette a faradtsagot es irt valamit. :)
2014. jún. 20. 23:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Közeli kávézó, vagy valami, ahová esetleg beengednek? Sok helyen megértőek. De ha csak azon múlik, vennék egy üdítőt is esetleg a gyereknek.
2014. jún. 20. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!