Miért ébred borzasztó hisztisen?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves. Időnként előfordul vele, hogy úgy ébred a délutáni, éjszakai alvásból, hogy szinte magán kívül toporzékol. Ilyenkor meg sem lehet nyugtatni, olyan, mintha nem lenne magánál. Borzasztó rossz látni, megélni. Kapálózik, kicsavarodik a kezemből stb. Szeme csukva ilyenkor. Amikor magához tér (kb 25 perc), mintha misem történt volna. Másnál ilyen? Teljesen ki vagyok tőle...2014. jún. 17. 16:17
1/2 a mama aki törődik a válasza:
Lehet,hogy rosszat álmodott, vagy melege van, de az is lehet, hogy fáj a pocija, vagy fel van puffadva.
2/2 anonim válasza:
Az enyém babakora óta ezt csinálja, lassan 4 éves. Általában akkor ilyen, ha még visszaaludt volna. Üvöltve sír, hányja-veti magát, kérdésre nem válaszol és utálja, ha nyugtatgatom, sőt sokszor azt is, ha csak a szobában vagyok. Szóval én már csak benézek rá észrevétlen, aztán vagy visszaalszik magától még egy fél órára vagy pár perc múlva megjelenik, mintha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!