3 és fél éves gyereketek mit tud rajzolni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 19:47
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pedig szívesen rajzolok vele, akarok venni egy kisasztalt, meg egy kisszéket, kintit és akkor nyugodtan festhet, rajzolhat. Szeret festeni nagyon, csak ittbennt mindent összefestene.
2014. jún. 18. 08:12
12/14 anonim válasza:
3gyerekes vagyok
a gyakorlást nem úgy értettem én sem, hogy gyakoroltatod vele a rajzot. Ha nincs kedve hozzá ugysem menne. Hanem nálunk úgy volt, hogy megmutattam egyszerű vonalas rajzzal, hogy hogy rajzolunk pillangót, vagy egy fát, autót, stb. és elkezdték utánozni- és ők gyakorolták maguktól. Ténylegesen begyakorolták- mert egy-egy témát sokáig rajzolgattak. A kisszék asztal szerintem jó ötlet. Leültök együtt rajzolni- mindketten vesztek lapot- ceruzákat és mehet a rajzolás, lehet filctollal is- vagy festeni. Nálunk ezek mindig nagyon mennek. :)
Nyári szünetban naponta megy a rajzolás- vagy gyurmázás, vagy valamilyen tevékenység a kisasztalnál. :))
13/14 A kérdező kommentje:
1500 Ft a kisaztal és 650 Ft a kisszék, meg is veszem majd, aztán még gyurmát is, meg festéket. Én is úgy gondoltam, hogy mutatom neki, hogy mit, hogy kell, de aztán ő szabadon azt csinál, amit akar!
2014. jún. 18. 19:48
14/14 anonim válasza:
Gyüjtse az élményeket a kicsi.majd idővel lerajzoljaa dolgokat.3,5 éves most kezdett felismrhetően rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!