Negatív rekordod dönt a fiam?
Pontosan mit csinál most?
A többi mozgást időben csinálta? Forgott, kúszott, mászott, ült, felállt? Ezeket mikor csinálta?
nem is értem, ha 11 hónaposan állt fel, akkor miérsz türelmetlenkedsz már is?
általában 4-6 hónap a felállástól a járásig.
ezért is van, hogy legkésőbb 1 éves korig álljon fel és 18 hónapos koráig induljon el...
enyém 7 hónaposan állt fel és 1 éves kora után indult csak el, 5,5 hónap után. meg kell, hogy erősödjön és egyensúlya kialakuljon!
kompba ne ültesd, nagyon sokat hintáztasd, hintában is, pokrócban is és a lábán fogva-fejjel lefelé is :) ez segíti az egyensúly érzékét.
azonkívül pörgesd sokat. 10 egyik irányba, fél perc szünet és 10 a másik irányban (forgószéken a legegyszerűbb, de az is jó ha te pörögsz az öledben a gyerekkel :)
Rendben, akkor nem türelmetlenkedem. Nem szoktam vele semmit csinálni. Kompunk nincs, vezetgetni nem szoktam, hagyom, hogy azt tegye, amit ő akar.
Hintázni nem igazán szeret, általában rögtön ki akar jönni, ha beleteszem, vagy max néhány percet van el benne.
Én csak azért aggódom, hogy mindenki azt mondja, ráér, aztán túl későn derül ki, ha mégis gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!