Aerius oldat? Valakinek van ezzel a készítménnyel pozitív vagy negatív tapasztalata?
Figyelt kérdés
4 és fél éves kisfiam két hete köhög, de semmi más tünete nincs. Eddig próbáltam itthon kezelni, de ma már el kellett vinnem az orvoshoz, mert éjjel-nappal egyfolytában köhög. A doki megnézte, annyit mondott, hogy egy picit be vannak pirosodva a hörgői, és ebben a szeles időben minden második gyereket azzal viszik a szülők hozzá, hogy köhögnek. Aerius oldatot kaptunk rá, valamint Fluimucilt kell adnom neki. Az Aeriustól egy kicsit félek, mert elég rossz dolgokat hallottam róla (pl. véres hasmenés). 3 hétig kellene szedni.2013. máj. 2. 13:48
1/9 anonim válasza:
Aeriust szed a fiam is, már fél éve, semmi negatív hatása nincs nála egyáltalán, olyan mint előtte. Az ikertestvére nem szedi (fulladás miatt kapja amúgy a másik, megelőzésre, tüdőgondozóba írták fel neki) és semmi különbség a két gyerek között sem székletileg pl.
2/9 anonim válasza:
2 éves kislányom már 1 éve szedi folyamatosan, semmi negatív hatása nincs.
3/9 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb szedte, de olyan hisztis volt tőle, hogy azt mondtam még egyszer nem adom neki. Végül Xyzal vált be. Fél tabletta. Simán lenyelte.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Május 17-én viszem allergia vizsgálatra. Ez a gyógyszer nem fogja befolyásolni az eredményt?
2013. máj. 2. 14:07
5/9 anonim válasza:
De fogja, mert ez allergiára van. A vizsgálat előtt egy héttel hagyd abba a szedését, illetve az adását. Kisfiam 4 éves, kb. másfél éve szedjük. Semmi mellékhatást nem tapasztaltunk.
6/9 anonim válasza:
Ha az allergia teszt kimutat valamit, akkor folyamatosan kell majd szednie.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem vérvételesre viszem, hanem szurkálásosra. Az elmúlt 2 évet végig betegeskedte, ezért ajánlottak egy allergia vizsgálatot.
Tényleg végig kell szedni, ha valamit kimutat a teszt???
2013. máj. 2. 14:53
8/9 anonim válasza:
Akkor is befolyásolja. Allergia vizsgálat előtt nem lehet antihisztamin.
9/9 anonim válasza:
Az én gyerekemnek vérvételest és karcolásost is csináltak, miközben szedte az Aeriust. A doktornő tudott róla, hogy szedi, Ő írta fel.
Szerintem nem befolyásolja az eredményt, mert ez antihisztamin, a hisztamintermelődést csökkenti, a tüneteket enyhíti. Attól hogy valaki ezt szedi, attól Ő még ugyanolyan allergiás mint előtte, és a teszt is kimutatja, csak a tünetei enyhébbek vagy nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!