Pozitiv, vagy negativ lenne szamodra, ha a 3 ev körüli gyereked, a nagy sirasban inkabb a babysitterhez akar menni, mint hozzad?
Ha őszintén a kérdésedre akarok válaszolni, akkor szerintem sírógörcsöt kapnék, hogy egy csődtömeg vagyok anyaként....
Nagyon nehéz helyzet.Megértelek és elhiszem, hogy jó babysitter vagy és nagyon jó, hogy így szeret a gyerek, ez a fontos...csak sajnos nagyon is benne van a pakliban, hogy anyucit elkapja a féltékenység és rajtad vezeti le a saját mulasztását.Nem biztos, hogy józanul belátja, hogy az ő hibája, hogy hozzád megy inkább a kislánya.
Ezt csak azért írom, mert nem tudni mit vált ki belőle egy ilyen szituáció.Ha normálisan végigondolja a dolgokat, belátja hogy az ő hibája és változtat.
Ha viszont "elborul az agya"(bocsi hogy így fogalmazok) akkor lehet neked lesz hátrányod belőle, és ha így lenne, akkor csak később jön majd rá milyen fontos a munkád....
Nem akarlak elkeseríteni, tényleg nem, nagyon nehéz ez a helyzet,csak igyekeztem őszintén leírni az eshetőségeket.
Nekem jövő hónapban fog megszületni az első gyerekem, és nem tudok elképzelni egy ilyen szituációt...de persze mindenki máshogy éli az életét, aminek megvannak a következményei.
Bocsi hogy kicsit hosszan írtam...
Nagyon remélem minden rendben lesz, és nem rajtad vezeti majd le az anyuka az esetleges elkeseredettségét!!!Tényleg szorítok!
második vagyok.
külföldön dolgozol gondolom ugye?Az mondjuk nem hangzik rosszul, hogy közös programot szeretne ezek után a kislányával.Remélhetőleg nem lesz belőle hátrányod.És ha az anyuka látja, hogy maximálisan támogatod a közös programjaikat akkor meg még jobban meg fog szeretni:)
Nem tudom milyen a viszony, hogy vagytok, de ha látod, hogy az anyuka nyit a közös programok felé, akkor esetleg utána nézhetsz olyan programoknak, amik majd lesznek, amik a kisányt érdekelnék, és finoman tehetsz rá utalást esetleg az anyukának, hogy biztos örülne a kislánya, ha elmennének ketten.Persze nem a kislány előtt, így az anyuka tud úgy tervezni, hogy legyen szabad ideje, és látja, hogy neked is fontos, hogy jó legyen a kapcsolatuk.Persze ez csak egy tipp az ismeretből, szóval te tudod milyen a viszonyotok, vigyázz, nehogy tolakodásnak vegye....ez csak úgy eszembe jutott, azért írtam le:)sok sikert mindenhez!!!:)
Az a baj, hogy pl biztosan tudom, hogy nem fogja elvinni sehova a kislanyt, mar annyiszor igerte neki, de egyszerüen nem tudta megoldani. Olyan mar volt, hogy pl mondta neki, hogy mennek majd uszodaba, amiböl vegül az lett, hogy ö elvitt minket, kirakott minket, majd ertünk jött. Es tenyleg nincs ideje az anyukanak, nem fodraszhoz jar, meg ilyenek, allandoan dolgozik. De en ugy gondolom, hogy ez valasztas kerdese. Mi a fontosabb: x euro bevetel, vagy egy, a kislannyal töltött delutan? Teljesen normalisnak tartom a kislany reakciojat, kezd rajönni, hogy ez igy nem normalis, es bantani akarja az anyukajat. Latja, hogy mindenkivel papa-mama van a jatszon, a parkban, akarhol, neki meg mindig "csak" en vagyok.
Köszönöm a segitseget, meg a tamogatast :)
(igen, külföldön vagyok :) )
Még csak annyit, hogy nem tudom láttad-e, de ha nem akkor nézd meg ezt a filmet, ha van időd:Egy bébiszitter naplója (The Nanny Diaries)Elég hasonló szitu...
És szerintem az a baj ezzel az egész helyzettel, hogy előbb-utóbb borulni fog a bili...és teljesen igazad van, hogy választás kérdése a dolog.Itthon is van sok olyan nő, aki a fizetésének a 80%-át magánovira vagy babysitterre költi, amit mondjuk én nem értek, mert szerintem az a fennmaradó plusz pénz nem ér annyit, mint a saját gyerekem társasága.És ezzel most nem ellened beszélek, én is voltam babysitter, csak nagyon remélem és kívánom, hogy nem rajtad töltse ki a bajait.Remélhetőleg ráeszmél időben, hogy több időt kéne töltenie a kislányával, és ki tudjátok majd alakítani a megfelelő egyensúlyt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!