Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pozitiv, vagy negativ lenne...

Pozitiv, vagy negativ lenne szamodra, ha a 3 ev körüli gyereked, a nagy sirasban inkabb a babysitterhez akar menni, mint hozzad?

Figyelt kérdés
velem ma törtent ez meg, es kicsit felek, hogy el akarnak majd küldeni, ha sok ilyen van. Probaltam neki mondani, hogy menj a mamahoz, addig en hozok neked inni, de csak sirt, hogy velem akar maradni. Anyuka mondta, hogy semmi gond, de lattam, hogy rosszul esik neki - megertem, persze, hogy rosszul esik. Nekem mindig is nagyon fontos volt, hogy megmaradjanak a szerepek, en a babysitter vagyok, van anyukaja ennek a kislanynak, aki akkor is itt lesz, amikor ram mar nincs szüksege. Ugyanakkor, azt hiszem, akarmilyen rosszul is esne, örülnek neki, hogy a kislanyom olyannal van egesz nap, akit szeret. Mit tehetnek? En vagyok vele egesz nap, sokszor nalam is alszik.
2010. szept. 12. 13:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Na, hat, aki azt hitte, hogy jobb belatasra birja a dolog, tevedett. Ma reggel 8-kor bekopogott a kislany, hogy a mama azt mondta, hogy en segitsek neki felöltözni, mert neki dolga van. Elsö ovodai nap...

Tenyleg nem itelem el, csak egyszerüen neha teljesen ledöbbent, föleg, hogy ez a kislany annyira halas minden törödesert, ezerszeresen meghalalja.

Mindezt azutan, hogy tegnap fürdetes közben feljött a mama. Kerte a kicsi, hogy maradjon, mondta mama, hogy meg el kell mennie dolgozni, de siet haza, a kislany könyörgött neki, aztan azt mondta neki, hogy öt nem szereti, csak engem. Na, es mit gondoltok, mennyire sietett haza? Fel 11-re itthon is volt... a kislany meg 9-ig ebren (8-kor szokott aludni), es minden hangra örült, hogy itt a mama, alig tudtam elaltatni.

Nagyon köszönöm tenyleg mindenkinek a valaszokat, kezd kicsit terapia jellegü lenni a dolog :)

2010. szept. 13. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:
22:49 vagyok. Szegény kislány :( a legszomorúbb mégis az, hogy ő is ilyen lesz, ha akarja ha nem. Mert ez lesz a normál anyaképe, nem az, hogy te vele vagy :( Sok erőt kivánok neked, nehéz lehet átélni ezt az egészet :(
2010. szept. 13. 15:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek a tamogatast, meg a valaszokat, kedden beszeltem az anyukaval, es minden rendben, nagyon örül, hogy ram talaltak, stb :) hurrrraaaaa :)
2010. szept. 17. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!