Nektek mi jut eszetekbe a Luca névről?
Figyelt kérdés
Lehet, hogyha lányom lesz, így fogom hívni. Nekem valamiért a Lucáról mindig egy aranyos kis húsvéti nyuszi jut eszembe, aki egy kosárban bújkál xd
Egyébént ha lehet, írjátok oda a korotokat és a nemeteket is, előre is köszönöm :)
16/L
2014. jún. 15. 10:39
11/21 anonim válasza:
Az hogy jo lenne ha a 2. Lanyom ezt a nevet kapna majd de sajnos kulfoldon elunk es bonyodalom lenne nekik leirni kiejteni stb.
12/21 anonim válasza:
Uncsitesóm kislányát így hívják. :) Irtó cuki kis csaj. :)3 éves. Nekem tetszik ez a név nagyon. :)
13/21 anonim válasza:
Az Ének iskolájából Hajdu Luca.
15/21 anonim válasza:
Nekem egy mosolygós,kedves szép kislány jut róla az eszembe.Nagyon szép név. Az ismerőseim között egy Luca van. Szerintem nem tucat név, de ha az is kit érdekel, ha neked ez tetszik. Miért baj, ha decemberben van a névnapja? Az én kisfiamnak akkor van a szülinapja.
16/21 anonim válasza:
Van pozitív és negatív élményem is Luca nevű emberekkel, de én nem adnám a lányomnak. Nem a negatív dolgok miatt, hanem mert egyszerűen nem tetszik. 27/N
17/21 anonim válasza:
így hívják a szomszéd macskáját,
nekem ez jut eszembe róla.
18/21 anonim válasza:
neem meg a lucerna jt róla eszembe!
barátnőm 1 hete szülte 2.-ik kislányát aki Luca!
Másik barátaink 6 éves kislánya Luca!
Az oviban a fiamnak van egy Luca nevű csoptársa...és a másik csoportban is van egy:)
igenis tucatnév!
19/21 anonim válasza:
Szerintem szép és aranyos, de sajnos tucatnév. Van egy ismerősöm, az ő kislányát Lucának hívják, de Lucinak becézik. Így viszont már gáz.
30/N
20/21 anonim válasza:
Nekem egy Luca baba jut eszembe (kiskori játékom), meg a szomszéd lány aki nem túl szimpatikus, amúgy szerintem szép kis név :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!