Luca névről mi a véleményetek? Milyen gyerek jut eszetekbe a név kapcsán? Mennyire gyakori név?
Tetszik.
Nekem egy konzervatív (luca széke), de aranyos, kedves és aktív kislány jut eszembe illetve valamiért a barnás, sárgás, okkeles szín :)
Elég gyakori név.
26 hkm
Szintén 3-as vagyok :)
Hát igen. Az én környezetemben egyetlen egy van, többet nem ismerek még hallásból sem. De azt tudtam eddig is, hogy elég gyakori.
Mostanában olyan neveket választanak a szülők ami ritka. Nem értem, hogy miért, hisz régen is adott néhány szülő ritka nevet a gyermekének, akkor nem kapták fel. Hogy most mi történt...
Kislányt várunk a párommal, az ő neve is ritka lesz(egyébként az enyém lett volna, de annó nem lehetett anyakönyvezni) de AZÉRT mert már kicsi korom óta ritkát szerettem volna. Másrészt az is erősítette a döntésem, hogy az enyém és az anyósomé is nagyon nagyon ritka.
Nekem egy voros haju,szeplos,ket csuris, szemuveges ,cserfes es eleven kislany jut rola eszembe.
Egyebkent nem tetszik a nev.
Az én kislanyom Luca lesz, maximum 4 hét múlva :-)
En kis szokenek , mosolygosnak és vaganynak képzelem el a lányomat ,igazi kis Luca lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!