Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Luca névről mi a véleményetek?...

Luca névről mi a véleményetek? Milyen gyerek jut eszetekbe a név kapcsán? Mennyire gyakori név?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 20:01
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én Luca vagyok. Régebben nem igazán szerettem a nevem,de már megbékéltem vele. Sokan azt mondják,hogy nem lehet becézni,pedig ez hülyeség,majdhogynem mindenki máshogy hív:Luca,Luc,Luci,Lucika,Lucu,Lucus,Lucuska,Lucácska,Lulu,Luluka. Hogy milyen gyerek jut eszembe ezzel a névvel kapcsolatba,így nem igazán tudok rá felelni,de rám azt mondják,hogy illik hozzám,és sokan szeretik ezt a nevet. Én nem igazán tudom ezt a nevet elképzelni "öregesen". Bármint hogy Kati néni,Évi néni,Zsuzsa néni stb. ezek olyan megszokottak,nem furcsák,de ez hogy Luca néni,szerintem annál inkább.

Nekem 3 Luca nevű ismerősöm van,mostanában egyre felkapottabb,de még mindig nem olyan gyakori. Anyukám mesélte még nekem,hogy mielőtt megszülettem volna,nem sok Luca volt,és abban az évben,amikor születtem,akkor nagyon sok Luca lett.

2014. márc. 25. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem régen nem tetszett, de most már valahogy szépnek találom. Egy kedves, csendes, szöszi kislányt képzelek el. Szerintem kezd egyre gyakoribbá válni. Rokonom is így nevezte el az egyik lányát és kislányomnak is van ilyen nevű ovistársa.
2014. máj. 26. 13:49
 13/13 anonim válasza:
Az én nevem is az és szőke haju kék szemű vagyok és nem vagyok mogorva hanem kicsit vicces mint a többi Luca ismerősöm is.
2014. aug. 9. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!