Ijedtél e meg már alvó gyerekedet nézve attól, hogy talán már nem él?
Figyelt kérdés
4 éves kislányomra ránéztem miután elaludt, éppen lábadozik egy betegségből, furcsának láttam az arcát, majd hidegnek éreztem a bőrét, sikitozva kiabáltam a nevét és rázni kezdtem... most sírok.2014. jún. 11. 22:36
11/13 anonim válasza:
Szegénykém.. nyugodj meg!
Én egészségügyben dolgoztam egy ideig, sajnos láttam már nem egy holttestet,így van viszonyítási alapom ezért még nem fordult elő velem ez.
Egy másik sztorinál sírtam, akkor azt hittem az autós nem látja a gyereket aki épp kiszaladt elé egy büfé előtt, akkor abban a pillanatban én is azt hittem mindennek vége.. De semmi baj nem történt csak én rémültem halálra..
12/13 anonim válasza:
Igen, velem is néhányszor előfordult, hogy elbizonytalanodtam...olyankor nagyon megijedtem, volt, hogy fel is kaptam őket a kiságyból. Inkább még babakorukban volt ilyen. És egyszer, amikor a nagynak tüdőgyulladása volt. Iszonyú érzés, megértelek.
13/13 anonim válasza:
Pont ma hajnalban történt. A kislányom 4 éves. Olyan mélyen aludt, hogy nem látszott, hogy lélegzik. Az arcocskája alig volt langyos. Az ütőerét se éreztem. Semmire nem reagált. Akkor megfordítottam és kicsike mozdulatot tett. Nagyon bennem maradt az a kétségbeesés...Igaz nem kiabáltam, nem költögettem, de szinte még most is "gyászolom"...Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!