Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ijedtél e meg már alvó gyereke...

Ijedtél e meg már alvó gyerekedet nézve attól, hogy talán már nem él?

Figyelt kérdés
4 éves kislányomra ránéztem miután elaludt, éppen lábadozik egy betegségből, furcsának láttam az arcát, majd hidegnek éreztem a bőrét, sikitozva kiabáltam a nevét és rázni kezdtem... most sírok.
2014. jún. 11. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. Gyakori nálam is. 3 kisgyerekem van. Nyugodj meg egy kicsit :)
2014. jún. 11. 22:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! Nagyon ki lehetsz készülve! Milyen betegségből lábadozik?

Nekem egy 14 hónapos kisfiam van. Én egy pillanat alatt látom a mellkasa emelkedését, tehát én még sosem ijedtem meg, a férjemre azonban rendszeresen a frász jön, hogy 'úristen, nem vesz levegőt!' Tehát szerintem ez természetes, imádjuk a gyermekeinket, reszketünk értük még álmukban is. Pihenj egy nagyot!

2014. jún. 11. 22:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok!

Esküszöm tényleg egy jó fél percig azt hittem, hogy m eghalt, borzasztó volt.

Csak egy kis bárányhimlője van.

2014. jún. 11. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
2%
Legalább jobban tudod értékelni, hogy él.
2014. jún. 11. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Én gyerekekkel foglalkozom, és igen minden éjszakásban rajtam van a frász, mindig lesem vesznek e levegőt. Jól írja a kettes, mindig azt nézd emelkedik e a mellkasa, legalábbis én is azt szoktam, azt halvány lámpafénynél is látni. Gondolom, hogy megijedtél, én is megrémülnék, ha hidegnek érezném a bőrét.
2014. jún. 11. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Mióta hason alszik, állandóan lesem a légzését:) van amikor nem érzem...annyira picit lélegzik...egyébként biztos nem volt fél perc amíg aggódtál, csak annyinak tűnt:)

Remélem már megnyugodtál:) és mégjobban remélem, hogy nem a gyerek előtt sírtál:)))

2014. jún. 11. 23:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, legjobban akkor, mikor először bedolgozta magát a takaró alá úgy, hogy az egész egy gombócban volt a fején. Borzasztóan megijedtem, hogy megfulladt, pedig édesen aludt.
2014. jún. 11. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Vettünk légzésfigyelőt, orvostechnikai műszer besorolású. Ha 20 mp-ig nem venne levegőt, vagy percenként 6 levegővételnél kevesebb lenne, sípolna. A mózesre szereltük rá (még kb egy hónapig ez lesz az ágya, akkor költözünk, most egy hónapos), én simán átmegyek a másik helyiségbe. Ha bármi van, akkor vagy a légzésfigyelő jelez, vagy a baba. Ha csend van, akkor nyugodtan alszik.
2014. jún. 11. 23:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Á nem a gyerek előtt sírtam ő ugyanis mély álmában egy picit kinyitotta az egyik szemét, nem érzékelte az én rémületemet.
2014. jún. 12. 04:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Én akkor néztem állandóan, amikor nagy volt az orrmandulája és sokat volt beteg. Ugye ez azzal (is) jár, hogy visszatartja a lélegzetét egy darabig. Az szörnyű volt, mindig néztem és megpiszkáltam, ha úgy láttam, nem veszi a levegőt. De mióta kivették neki az orrmanduláját már nincs ilyen és nyugodtan tudunk aludni.
2014. jún. 12. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!