Ijedtél e meg már alvó gyerekedet nézve attól, hogy
talán már nem él?
Igen. Gyakori nálam is. 3 kisgyerekem van. Nyugodj meg egy kicsit :)
2014. jún. 11. 22:41
Nyugodj meg! Nagyon ki lehetsz készülve! Milyen betegségből lábadozik?
Nekem egy 14 hónapos kisfiam van. Én egy pillanat alatt látom a mellkasa emelkedését, tehát én még sosem ijedtem meg, a férjemre azonban rendszeresen a frász jön, hogy 'úristen, nem vesz levegőt!' Tehát szerintem ez természetes, imádjuk a gyermekeinket, reszketünk értük még álmukban is. Pihenj egy nagyot!
2014. jún. 11. 22:42
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok!
Esküszöm tényleg egy jó fél percig azt hittem, hogy m eghalt, borzasztó volt.
Csak egy kis bárányhimlője van.
Legalább jobban tudod értékelni, hogy él.
2014. jún. 11. 22:48
Én gyerekekkel foglalkozom, és igen minden éjszakásban rajtam van a frász, mindig lesem vesznek e levegőt. Jól írja a kettes, mindig azt nézd emelkedik e a mellkasa, legalábbis én is azt szoktam, azt halvány lámpafénynél is látni. Gondolom, hogy megijedtél, én is megrémülnék, ha hidegnek érezném a bőrét.
2014. jún. 11. 22:54
Mióta hason alszik, állandóan lesem a légzését:) van amikor nem érzem...annyira picit lélegzik...egyébként biztos nem volt fél perc amíg aggódtál, csak annyinak tűnt:)
Remélem már megnyugodtál:) és mégjobban remélem, hogy nem a gyerek előtt sírtál:)))
2014. jún. 11. 23:04
Igen, legjobban akkor, mikor először bedolgozta magát a takaró alá úgy, hogy az egész egy gombócban volt a fején. Borzasztóan megijedtem, hogy megfulladt, pedig édesen aludt.
2014. jún. 11. 23:27
Vettünk légzésfigyelőt, orvostechnikai műszer besorolású. Ha 20 mp-ig nem venne levegőt, vagy percenként 6 levegővételnél kevesebb lenne, sípolna. A mózesre szereltük rá (még kb egy hónapig ez lesz az ágya, akkor költözünk, most egy hónapos), én simán átmegyek a másik helyiségbe. Ha bármi van, akkor vagy a légzésfigyelő jelez, vagy a baba. Ha csend van, akkor nyugodtan alszik.
2014. jún. 11. 23:35
9/13 A kérdező kommentje:
Á nem a gyerek előtt sírtam ő ugyanis mély álmában egy picit kinyitotta az egyik szemét, nem érzékelte az én rémületemet.
Én akkor néztem állandóan, amikor nagy volt az orrmandulája és sokat volt beteg. Ugye ez azzal (is) jár, hogy visszatartja a lélegzetét egy darabig. Az szörnyű volt, mindig néztem és megpiszkáltam, ha úgy láttam, nem veszi a levegőt. De mióta kivették neki az orrmanduláját már nincs ilyen és nyugodtan tudunk aludni.
2014. jún. 12. 11:02
Kapcsolódó kérdések: