Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Nem lehangoló belföld...

Anyukák! Nem lehangoló belföldön nyaralni a gyerekkel szerintetek?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdést itt, ahol alig írtak nyugati vagy akár keleti (pl. Litvánia) országokat a nyaralni vágyók, hanem csak Balatont, vagy kisebb településeket.

De vidéken is már 10 ezer egy éjszaka egy panzióban, akkor miért nem utaznak az emberek külföldre? Nem hiszem, hogy csak a pénzen múlik.

Szerintetek az emberek előbb meg akarják mutatni a gyerekeiknek Magyarországot, és csak utána a Nyugatot?

Igazából Magyarországon belül még a kocsi is jobban kell (vonatközlekedés miatt), mint külföldre, ahova repcsivel mehet az ember. Szóval az autó hiánya sem "kifogás".

Vagy nem mernek elindulni?

Szerintetek?

2014. jún. 8. 09:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

"Gondolj bele, ha egy főnek 10 ezer egy vidéki városban egy éjjel Mo-on"

Na, mi a Balcsira megyünk, 42e ft augusztusban, kettőnknek a 8 éjszaka. Nem tudom, te hány csillagos helyeket meg hol néztél, de eléggé el vagy tévedve. És miben jobb a külföld?? Biztos vagyok benne, hogy szátalan hely van itthon, amit még nem láttál, de od ugye nem menő menni, mert nem lehet repcsizni ...

-.-

2014. jún. 9. 11:32
 42/43 anonim ***** válasza:
Mi kisgyerekkel belföldre megyünk. Ennek legfőbb oka, hogy a Balaton déli partját biztonságosabbnak tartom, mint a gyorsan mélyülő tengert. Kisfiam imádja a Balatont. Imád az öbölben homokozni, egész messze be tud úgy sétálni a vízben, hogy nem kell egy centire a nyomában járnom, nem kell Pestről nagyon hosszú órákat autózni, seperc alatt lent vagyunk.Én nem tudok számára ennél jobbat elképzelni.
2014. jún. 9. 15:44
 43/43 anonim ***** válasza:
Ja, meg még annyi, hogy ami nagyon jó aktív pihenés a felnőttnek, az nem biztos, hogy az egy gyereknek. Haverom hátizsákkal végigjárta Párizst egy alig egy éves babával. Nekem ez gyereknyúzás, biztos gyerekfüggő, az enyém végigordította volna a múzeumokat, az tuti. Neki per pillanat a nyárban a legjobb a strand, a homok, a csúszda, meg az együtt töltött értékes idő. És erre nekünk Magyarországnál nincs jobb hely. Akkor szoktunk külföldre menni, mikor őt leküldjük vidékre a nagysuzülőkhöz. Tavaly pl. így kettesben voltunk Firenzében,ami nekünk nagy élmány volt, neki nem lett volna az. Majd pár év múlva visszük őt is, de egyelőre ehhez még nem érett. (utolsó voltam)
2014. jún. 9. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!