Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam válogat a kajában, ti...

Kisfiam válogat a kajában, ti mit tesztek ellene, hogy javitjátok a helyzetet?

Figyelt kérdés
Szegény elég sovány is kis törékeny,mondjuk az étvágya nem rossz, de van rengeteg olyan étel amit meg sem akar kostolni. Külföldön élünk az oviban más a kaja mint a magyar koszt, az itthonit nem nagyon akarja megenni, mit tegyek?
2014. jún. 5. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Főzd ritkábban azokat az ételeket, azt az ízt.

Egy-egy ételt én sem ettem sokáig - édesanyám azt hitte makacsságból - az ebéd végeztével vissza is tettem a tálba.

Aztán párhavonta-évente ez az étel is változott. Volt tök, sárgaborsó, káposzta, padlizsán - aztán kinőhető.

2014. jún. 6. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az amit nem eszik meg otthon? Miket szokott megenni? Írj le egy tipikus hétvégi nap étkezését, hátha úgy könnyebb segíteni!
2014. jún. 6. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát fözelékeket nem is szeretné megkostolni, amit szeret azzal nincs baj, mint sültkrumpli tészta , meg sülthus, de se fözelék de leves se nagyon, meg se szeretné kostolni az a baj, és elkezd hisztizni, ránézés után, hogy ö nem is szeretne enni belöle. de már nem kicsi 4 éves. Ezért nem tudom hogy kezeljem, ne engedjem felálni az asztaltol, vagy ne adjak helyette egyszerüen mást neki még meg nem kostolta. Nem akarom én hogy megegye amit nem szeret, csak kostolja meg, nem csak a kedvencekböl áll az étrend.
2014. jún. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!