Kislányomnak betegség miatt nem eszik. Mit csináljak?
3,5 éves, szombat óta lázas, vasárnap már enni sem akart..tegnap az orvos mondta hogy nem is csodálja hogy nem eszik, mert tele van hólyagokkal a szája és a nyelőcsöve.
Oké..írt fel antibiotikumot, lázra nurofent kap és C vitamint is adok neki.
DE!!
Tényleg szinte semmit nem eszik..még csokit se!!!Már azt is próbáltam neki adni, azzal a jelmondattal hogy legalább akkor is enne valamit..de nem! :( Egész nap sír hogy fáj..meddig lehet ezt csinálni?Mit adjak neki?Inni is csak nagyon nehezen tud.. :(
Egyrészt nagyon sajnálom hogy így szenved, másrészt már a világból kiszaladnák az egész napos ordítástól..most is nyomja! :S Félek kicsit hogy kórházban fogunk kikötni! :(
Ez állítólag tipikus ovis betegség.
Volt valakinek ugyan ilyen?Meddig tart..orvos a páromnak semmit nem mondott, azon kívül hogy szedje a gyógyszert.
utolsó! nem kötekedni akarok, de tényleg butaságot írtál :)
a só megköti a folyadékot, így nem szárad ki tőle, sőt!
csak mondjuk most semmi értelme, a hányós gyerekeknek szokták ajánlani, hogy egy fél csipet sót tegyenek a teába, így bent marad a tea, kevésbé hányja ki, arra nagyon jó.
most felesleges ugyan, de bajt nem csinál, sóra meg szüksége van a szervezetnek :)
:)
Most nem úgy kell elképzelni hogy egy evőkanál sót beleteszek 1 liter teába! Kb egy icipici csipetet..pontosan az ásványi anyag miatt.
Szedje csak a gyógyszert, és bármennyire fáj is, öblögessen valamivel. Bromira fogja csípni, ordítani fog tőle, de segít neki - tapasztalat.
Más: én 17 évesen kaptam el, három napon keresztül hideg tejen kívül SEMMIT nem ettem, sem ittam. Csak a hűtő hideg tej, mert attól nem fájt. Már a langyos levestől is azt hittem, bepisilek, hát még mikor valami darabosat kellett volna enni. Áh, kizárt. Ha éhes voltam szétáztattam puha kalácsot a tejben, mert az csak nyelni kellett.
Ma már megevett reggel egy negyed túrós táskát..ebédnél pedig félre tolta a krumpli főzeléket, és inkább bolognai spagettit kért!!!Elég szép tányérral megevett. :)
Szegény már biztos nagyon éhes volt..még mindig szenved..de legalább evett valamit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!