Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányomnak hasmenése van...

Kislányomnak hasmenése van (virusos betegség miatt) és nagyon ki van csipve, popsija. Már sebes. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Sudo krémmel kenem de nem használ, előtte sima gyógyszertárival kentem de az se volt jó. Nagyon csunya neki, tiszta vörös és sebes, fáj is neki.

Mit csináljak vele ami használ is?

2010. dec. 16. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Bór-cink olaj. nekünk is volt ez a probléma
2010. dec. 16. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a Bepanthen segített.4hét alatt mindent kipróbáltunk amit lehetett,a Sudocreamet is(irritálta a baba bőrét).
2010. dec. 16. 19:31
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

sudot használtunk már máskor is, tehát azzal ilyen szempontból nincs gond. bepanten van itthon kipróbáljuk akkor azt is.

Bor-cink olajat hol lehet venni?

2010. dec. 16. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem gyógyszertárban próbáld meg. Vagy hívd fel a háziorvost, hogy mit ajánl.
2010. dec. 16. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
mi pont a napokban jártunk igy vettem neki sima gabi popsivédő krémet másnapra teljesen rendberakta popsiját. elötte semmi nem használt már.
2010. dec. 16. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Általában az ilyen kiütéses kérdésekre mindenki mást ír. Nekem egyszer egy anyuka itt ajánlotta a Dm-ben is kapható Weleda Baby&Kind Calendula babakrémet. Na hát én is mindent kipróbáltam, még az a krém sem használt amit a gyerekorvos írt fel. Ez tényleg szuper krém 100% bio.

[link]

2010. dec. 17. 04:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Innen is meglehet rendelni:

[link]

2010. dec. 17. 04:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Orvosnak azért mutasd meg.
2010. dec. 17. 05:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a neogranormon vált be ilyen esetben!
2010. dec. 17. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!