Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótéri konfliktusokban...

Játszótéri konfliktusokban mennyire álltok ki a gyereketekért, rászóltok-e más gyerekére, ha anyuka épp a padon beszélget és nem figyel?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 22:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a sajátomat tanítom saját magát megvédeni! Ha durva bántás van, akkor persze közbelépek, a másik gyerek értelmi, korosztályi szintjén. Nem bírálom, hanem tanítom. Az anyukáknak ne szoktam szólni. Erre még nem volt példa. Ha az enyém kezdeményez konfliktust, akkor azonnal leállítom.
2014. jún. 1. 15:54
 12/13 A kérdező kommentje:
nagyon kicsi gyerek esetében ez nem állja meg a helyét, utolsó! Amúgy egyetértek.
2014. jún. 1. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Én másfél éves kora óta így nevelem. Hangosan mondom neki mit kell ilyenkor tenni és félrevonom a szituból. Ebből a másik gyerek is okul sokszor. Természetesen 1 éves gyereket teljesen megvédek, de tanító szándékkal teszem, kedvesen, nem gorombán, mert annak semmi értelme. A lókötő másik is gyerekből van, nevelni kell nem bántani. A nagyon szélsőséges esetnél hiába szólsz a szülőnek, mert ha magától nem lép, akkor vele is komoly gond van.
2014. jún. 1. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!