Maradjon otthon egy ideig szerintetek az idősebb, óvodás gyerek, mikor a kistestvér megszületik?
hát lehet neked jó volt lepasszolni a gyerekeket de nekik nembiztos hogy lelkileg olyan jó volt!
Amúgy meg nem értem,hogy hoztad ide az iskolás gyereket??A kérdező kiemelte hogy óvodás korú gyerekről van szó!Ha most megteheti mindenféle indok és igazolás nélkül hogy ne vigye akkor miért ne??
Kedves Kérdező!
Én nem vittem 2 hétig oviba a nagytesót mikor született a kistesó!Egyszerűen nem volt szívem,hagy szokjanak össze és ne érezze a nagy hogy le van passzolva míg otthon van mindenki(Apa is itthon volt apaszabin)hogy esett volna a nagytesónak ha őt elpaterolom??Jó kis megalapozás a testvérféltékenységre!
milyen elpaterolás?
eddig is ment óvodába, most is megy. jesszus, majd mindenki otthon ül egy hónapot.
életképtelen nők sora
én nem vittem, otthon volt velünk 3 hétig, segített a pici körül, és megszokta, hogy van tesó. Neki így jobb volt, nem érezte azt, hogy én otthon vagyok a picivel, ő meg be van lökve az óvodába :)
n biztosan ezt ajánlanám neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!