Hogyan oldjam meg, hogy a kistestvér se egye meg a játékot?
3. születésnapjára kisfiamnak ezt a játékot néztem ki: [link]
Viszont van mellette két 16 hónapos testvére, és félek, hogy esetleg lenyelik a gyöngyöket. Egyáltalán le tudnak nyelni 3cm-es fagyöngyöket? Tanácstalan vagyok. Szerintetek?
Nálunk 2 év a korküli, sajnos nálunk is az a gond, hogy nagy nem játszhat bizonyos dologkkala kicsi miatt. Pl, gyöngy, festék, pötyi, sőt egy időben színezni sem tudott a nagy, mert a kistesó a fülébe és az orrábba dugta a ceruzákat. Egyébként, ha megoldható és itthon van apuka akkor szoktunk ezekkel játszani, osztódva. Jobbat nekem még nem sikerült kitalálni:)
Nálunka kicsi már nem annyira "mindenevő" inkább minden romboló, szétszóró a társasjátékok is ki vannak lőve.
enyém 1,5 évesen kapta ezt. szerintem nem lesz gond, elég nagyok már, a gyöngy se kicsi :)
de ha aggódsz akkor kérd meg, hogy a szobájában játsszon vagy az asztalon míg te a kicsikkel játszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!