Ti rácsapnátok 3éves gyermeked fenekére, ha nagyon csúnyán és rendszeresen bántaná az 1 éves kistesóját?
Ha nalunk ilyen testverutogetos szitu van, akkor en mind a ket erintett gyereket (nekem 3 van) magamhoz szoritom es puszilgatom, simogatom. Persze eleinte durcaskodnak, ki akarnal bujni az olelesbol, mert mergesek. De tartom oket, kerem az egyiket, hogy simogassa vagy puszilja meg a masikat. Iszonyu eroltetettnek tunhet igy leirva, de nagyon gyprsan megnyugszanak a gyerekeim.
Nem vagyok szent, sot sajnos nagyon indulatos ember vagyok, de azt tudom, hogy az agresszio agressziot szul es ha azt akarom, hogy ne verekedjen akkor nem verem en sem.
Mar tobb valaszt is irtam ide, lepontozast kaptam, sajnalom, hogy sok anyanal elfogafott a neha veres. Orulet!
Ok, fenekrecsaparol szolt a kerdes, nem fenekrelegyintesrol. A csapas pedig veres, ne finomitsuk legyintesnek. De egyik modszer sem elfogadhato, mert eroszakkal tobbet rombolsz mint epitesz, kulonosen akkor ha a cel eppen az, hogy a verekedesrol szokassuk le a gyereket. Nos, ilyenkor ne verjuk, de szerintem sose.
A nem egyenrangu dolgot pedig ertelmes ember zsigerbol visszautasitja.
A 'verben forgo szem' pontosan azokra az emberekre jellemzo, akiknek 'elonti az agyat a ver' es meguti a gyereket.
Sokszor hozzaszoltam mar ehhez a kerdedhez, kapom is a sok feketepontot erte, de egyszeruen fajdalmas olvasni, ahogyan az anyukak irnak errol a durva temarol. Ezek azok a szulok, akik eddig babonak neveztek a gyerekuket meg milliokat koltottek lombikra, etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!